UKK

CSKeisari png logo 2 - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Privacy statement

 Viimeisin päiväys: 24.4.2022

LUE TÄMÄ TIETOSUOJASELOSTE HUOLELLISESTI. KÄYTTÄMÄLLÄ
SIVUJAMME SUORASTI, EPÄSUORASTI TAI MUUTEN HYÖDYNTÄEN PALVELUITAMME SITOUDUT
LUKENEESI, YMMÄRTÄNEESI JA HYVÄKSYT KAIKKI TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN EHDOT. JOS ET HYVÄKSY EHTOJA, SIVUN KÄYTTÄMINEN ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ SEKÄ SIVUSTOMME KÄYTTÖ TULEE LOPETTAA VÄLITTÖMÄSTI.

Cskeisari.fi on sitoutunut suojaamaan käyttäjiensä ja sivustolla vierailevien henkilöiden yksityisyyttä. Käyttäessäsi palveluamme me keräämme, käytämme, jaamme ja säilytämme sinuun liittyvää tietoa tässä Tietosuojaselosteeseen kuvatulla tavalla. Kerromme alla sinulle siitä, miten tietojasi, ja erityisesti sinuun henkilökohtaisesti yhdistettävissä olevia tietoja, joita meillä voi olla hallussamme, kerätään, käytetään, säilytetään, jaetaan ja poistetaan (kaikki edellä mainitut yhdessä ja erikseen “käsitellä”).

Otathan huomioon, että tätä Tietosuojaselostetta voidaan päivittää ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa. Sinun tulisi sekä velvollisuutesi on säännöllisesti tarkistaa cskeisari.fi-sivustolta kulloinkin voimassa olevan versio. Pyrimme aina tiedottamaan käyttäjillemme merkittävistä muutoksista tähän Tietosuojaselosteeseen verkkosivustollamme cskeisari.fi.

Rekisterinpitäjänä olemme sitoutuneet turvaamaan yksityisyytesi. Cskeisari.fi noudattaa Euroopan yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR)

1. Rekisterinpitäjä

Arctic Virtual Trade Oy
3212263-5
Sädekuja 4, 16300 Orimattila

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää tästä Tietosuojaselosteesta, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@cskeisari.fi.

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Pyry Lindholm, pyry@cskeisari.fi, +358442383076

3. Tiedot, joita käsittelemme

1) Ei-tunnistettava tieto

Tässä Tietosuojaselosteessa “Ei-tunnistettava tieto” tarkoittaa tietoa, josta sinua ei voida tunnistaa ja jota ei siten pidetä henkilötietona rekisterinpitäjään soveltuvan lainsäädännön mukaan. Lisäksi Ei-tunnistettava tieto tarkoittaa koostettua ja anonymisoitua tietoa, joka on palvelujen käytöstä kerättyä dataa, mutta josta on poistettu kaikki sellaiset tiedot, jotka voitaisiin yhdistää tiettyyn henkilöön. Ei-tunnistettava tieto voi sisältää tavanomaista käyttäjäkunnan profilointiin liittyvää tietoa tai muuta tietoa, jonka perusteella henkilöitä ei voida tunnistaa.

Saatamme käyttää kolmansien osapuolien tuottamia tai/ja tarjoamia työkaluja, kuten analysointityökaluja joidenkin Ei-tunnistettava tietojen keräämiseen ja käyttämiseen. Keräämämme ja käyttämämme Ei-tunnistettava tiedon tyyppejä ovat muun muassa (a.) yleinen data palvelujen käyttötavoista ja -taipumuksista (b.) käyttäjää koskevat laita- ja ohjelmistotiedot, kuten tiedot käyttöjärjestelmäasetuksista, versioista sekä verkkoselaimesta (c.) yleinen data palvelujen käyttötavoista ja -taipumuksista (c.) muu Ei-tunnistettava tieto, joka näkemyksemme mukaan on tarpeen palvelujemme parantamiseksi tai/ja kehittämiseksi.

2) Tunnistettava tieto

Tässä Tietosuojaselosteessa “tunnistettava tieto” tarkoittaa kaikkea tietoa, joka liittyy sinuun ja josta sinut luonnollisena henkilönä voidaan tunnistaa. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti, erityisesti tunnisteen kuten nimen, verkkotunnisteen tai yhden tai useamman henkilöllisyyteesi liittyvän tekijän perusteella.

Tunnistettavat tiedot, joita keräämme ja käsittelemme voivat olla:

 • Käyttäjätiedot: Kaupankäyntihistoriaasi koskevat tiedot, maksutietosi tai mikä tahansa muu tieto, jonka olet itse meille toimittanut.
 • Yhteystiedot: Nimesi, osoitteesi, sähköpostisoitteesi sekä muut yhteystietosi, pankkiyhteystietosi, sekä muut henkilökohtaiset tiedot, joita voimme kysyä ja jotka annat meille palveluihin liittyvän viestinnän tai palvelujen käyttämisen johdosta. Otathan huomioon, että mikäli et anna meille edellä tarkoitettuja tietoja, et välttämättä pysty käyttämään palvelujamme täysinäisesti tai/ja palvelumme eivät välttämättä toimi kokonaan.
 • Viestintätiedot: Viestihistoria sinun ja meidän välisessä viestinnässä, mukaan lukien kaikki viestit / viestintä, ilmoitukset, pyynnöt sekä muu vastaava viestintä, joka tapahtuu palvelujemme kautta, sähköpostitse tai muilla tavoin..
 • Käyttäjätiedot: Kaupankäyntihistoriaasi koskevat tiedot, maksutietosi tai mikä tahansa muu tieto, jonka olet itse meille toimittanut.
 • Tekniset tiedot: Verkkosivuston käyttöä koskevat tiedot, kuten se, kauanko olet vieraillut verkkosivustollamme, alasivustoillamme, IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, selaintietosi, sivut joiden kautta saavut verkkosivustolle sekä sivut, joilta poistut, päivämäärät ja vierailujen ajat, ja muut verkkosivuston käyttöön liittyvät tiedot.

4. Miten keräämme tietoa

Voimme kerätä sinusta tietoa seuraavilla tavoilla:

Sinun antamasi tieto: Voit antaa meille henkilötietojasi muun muassa seuraavissa tilanteissa:

 • Käyttäessäsi palvelujamme, esimerkiksi tehdessäsi kauppoja tai asioidessasi asiakaspalvelussamme.
 • Tehdessäsi pyyntöjä asiakaspalveluumme tai muutoin ottamalla meihin yhteyttä.
 • Lähettäessäsi meille muita viestejä palvelussamme, sähköpostitse tai muilla tavoilla.
 • Tunnistautuessasi palvelujen käyttämistä varten, esimerkiksi kun lähetät meille näitä tietoja, tai mikäli olemme saattaneet pyytää ylimääräisiä tunnistamismenetelmiä. Pyydettyjä tietoja toimittaessasi.
 • Muut palvelujemme ja verkkosivustomme käyttämiseen liittyvät tilanteet tai/ja tapahtumat, jotka edellyttävät henkilötietojen antamista.

Julkiset lähteet sekä kolmannet osapuolet: Saatamme saada henkilötietojasi seuraavista lähteistä:

 • Teknistä tietoa analyysi- ja markkinointityökalujen tarjoajilta.

Automatisoitu tiedonkeruu: Voimme kerätä tietoja automaattisten systeemien avulla muun muassa teknistä tietoa ja viestintätietoa, kun käytät palvelujamme ja verkkosivustoamme.

5. Kuinka käytämme henkilötietojasi

Saatamme käyttää ja käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Tarjotaksemme palvelujamme sekä verkkosivujemme käyttöä sinulle.
 • Hallinnoidaksemme palvelujen, verkkosivujemme tai muiden oheispalvelujemme käyttöä.
 • Ylläpitääksemme ja suojataksemme palvelujamme, verkkosivujamme ja estääksemme, tunnistaaksemme ja korjataksemme teknisiä ongelmia ja turvallisuusriskejä.
 • Vahvistaaksemme henkilöllisyytesi ja estääksemme, havaitaksemme ja tutkiaksemme petoksia, rikollista toimintaa tai muunlaista palvelujen väärinkäyttöä.
 • Täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme ja suojataksemme omia tai kolmansien osapuolten, kuten palvelujen muiden käyttäjien, tärkeitä etuja.
 • Voidaksemme jatkuvasti parantaa palvelumme sekä verkkosivujemme laatua, jotta voimme tarjota sinulle (käyttäjälle) entistä parempaa palvelun laatua.
 • Tutkiaksemme ja suorittaaksemme palveluja koskevaa tilastollista analyysia, esimerkiksi tarkkaillaksemme sitä, miten käyttäjät käyttävät palveluja.
 • Tarjotaksemme sinulle palvelujen käyttöä koskevaa olennaista tietoa tai/ja ilmoituksia, kuten päivityksiä, ilmoituksia huoltokatkoista, uusista ominaisuuksista tai asioita jotka liittyvät palvelujen käyttöön ja muihin toimiisi, jotka liittyvät palveluihin.

6 Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin säilyttäminen on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoituksen vuoksi.

Määritämme tarkoituksenmukaisen säilytysajan tietojen laajuuden, luonteen ja arkaluonteisuuden perusteella. Lisäksi otamme säilytysaikaa määrittäessämme huomioon vahinkoriskin, joka liittyy tietojen mahdolliseen väärinkäyttöön tai paljastumiseen; tarkoituksen, jota varten tietoja on käsitelty sekä lakisääteiset velvollisuudet. Arvioimme säännöllisesti, mitä tietoja säilytämme, ja siltä osin kuin toteamme, ettei jonkin tiedon säilyttäminen ole enää tarpeen, poistamme tai anonysoimme tiedon, tai mikäli tämä ei ole mahdollista (esimerkiksi varmuuskopioidun tiedon osalta), säilytämme tiedon turvallisesti ja eristämme sen kaikesta käsittelystä siihen asti, kunnes tiedon poistaminen on mahdollista.

Huomaathan, että voimme jatkaa joidenkin henkilötietojen käsittelyä myös sen jälkeen, kun olet lopettanut palvelujen käyttämisen, erityisesti mikäli laki tai muu viranomaismääräys edellyttää säilyttämistä, tai mikäli säilyttäminen on tarpeen suojataksemme omia tai kolmansien osapuolien, kuten palvelun muiden käyttäjien, tärkeitä etuja, mukaan lukien käyttäjätilisi uudelleenaktivointi ilman tietojen häviämistä, mikäli päätät jatkaa palvelun käyttöä, maksujen ja saatavien periminen, teknisten ongelmien ratkaiseminen ja turvallisuusriskien ehkäiseminen, petoksien, rahanpesun, rikollisen toiminnan tai palvelun muunlaisen väärinkäytön ehkäiseminen, havaitseminen ja tutkiminen, täytäntöönpannaksemme sopimuksen mukaisia oikeuksiamme tai esittääksemme vaateita tai puolustautuaksemme meitä vastaan esitetyiltä vaateilta, tai puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme tai palvelujemme käyttäjien oikeuksia tai omaisuutta.

7. Miten jaamme henkilötietojasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraaville:

 • Osakeyhtiöllemme.
 • Kumppaneillemme tai edustajillemme, jotka liittyvät käyttämiesi palvelujen toimitukseen.
 • Yhtiöt, jotka ovat tuottavat palveluihimme liittyviä toimintoja meille tai meidän lukuumme. Tällaisia toimintoja tarjoavia tahoja ovat esimerkiksi palvelintarjoajat, analytiikkatyökalujen tarjoajat ja markkinointi- ja viestintäpalvelujen tarjoajat sekä käyttäjän tunnistamiseen ja tuntemiseen liittyvien palveluiden tarjoajat.
 • Neuvonantajillemme, kuten tilintarkastajille, oikeudellisille neuvonantajille, kirjanpitäjille ja muille neuvonantajille.
 • Viranomaisille, tuomioistuimille ja sääntelyelimille tai muille julkisyhteisöille, mikäli laki edellyttää henkilötietojen jakamista tai sallii jakamisen.

Kaikissa tapauksissa henkilötietojasi jaetaan ainoastaan tässä Tietosuojaselosteessa mainittujen tarkoitusten toteuttamiseen ja ainoastaan siinä määrin kuin on tarpeen näiden tarkoitusten toteuttamiseksi.

Saatamme myös jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille puolustautuessamme vihamielisiä tai petollisia toimia vastaan, tai turvautuessamme oikeudellisiin suojakeinoihin rajoittaaksemme meille aiheutuvaa vahinkoa.

8. Henkilötietojen käsittelyn oikeudellisen perusteet

Voimme käsitellä henkilötietojesi useilla eri perusteilla, mukaan lukien:

 • Muodostaaksemme sopimussuhteen kanssasi ja täyttääksemme sopimusvelvoitteemme.
 • Lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi.
 • Oikeutettujen etujemme perusteella, mukaan lukien:
  • Varmistaaksemme, tietojemme ja omaisuutemme turvallisuuden.
  • Suojataksemme omia tai kolmansien osapuolien kuten palvelun muiden käyttäjien tärkeitä etuja.
  • Viestittääksemme sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, joista arviomme mukaan saatat olla kiinnostunut.
  • Hallinnoidaksemme ja yleisesti harjoittaaksemme liiketoimintaamme.
  • Estääksemme, havaitaksemme ja tutkiaksemme palvelun väärinkäyttöä.

9. Miten turvaamme henkilötietosi

Käytämme asianmukaisia keinoja suojataksemme henkilötietojasi (Tunnistettavia sekä Ei-tunnistettavia tietoja). Näihin keinoihin kuuluvat mm. teknisiä sekä organisatorisia keinoja suojataksemme tietojasi. Käyttämämme keinot ovat oikeasuhtaisia näiden tietojen käsittelystä aiheutuvaan riskiin ja suojaavat tietojasi tahattomalta tai tahalliselta tuhoamiselta, katoamiselta, muuttamiselta tai luvattomalta pääsyltä tietoihin tai tietojen paljastumiselta. Toimihenkilömme sekä henkilökuntamme on saanut kattavan koulutuksen tietojen paljastumisriskin havainnointiin. Käytössämme on useita menettelytapoja pyrkiäksemme turvaamaan tietoturvasi. Henkilökuntamme sekä toimihenkilömme ovat koulutettu havainnoimaan tietoturvallisuutta ja tietoriskejä työtehtävissään. Menetelmiimme turvataksemme tietosuojasi kuuluu myös pääsyn rajoittaminen näihin tietoihin vain henkilöstölle, joidenka työtehtävät näitä tietoja ehdottomasti velvoittamat. Työntekijämme, edustajamme, sopimuskumppanimme ja palveluntuottajamme käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeidemme mukaisesti ja salassapitovelvollisuuden velvoittamina.

10. Oikeutesi sekä oikeutesi tulla unohdetuksi

Sinulla on oikeus saada meiltä tieto siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja siltä osin kuin käsittelemme, sinulla on oikeus saada pääsy näihin tietoihin. Sinulla on myös oikeus vaatia virheellisten tai epätarkkojen tietojen täydentämistä tai/ja oikaisemista sekä sinulla on oikeus vaatia kaiken sinuun liittyvän tiedon poistamisen.

Euroopan Unionin tietosuoja-asetus (GDPR) takaa
rekisteriin kirjatulle henkilölle oikeuden tulla unohdetuksi. Tämä tarkoittaa,
että rekisteröity voi vaatia tietojensa poistamista toimittamalla virallisen ja
allekirjoitetun lomakkeen joko sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen info@cskeisari.fi
 tai postittamalla tämän yrityksemme viralliseen osoitteeseen Sädekuja 4, 16300 Orimattila.

11. Uutiskirjeet ja niiden kieltäminen

Cskeisari.fi sivuilla asioineena ja syöttäessäsi sähköpostiosoitteen saat uutiskirjeemme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit kieltää uutiskirjeiden vastaanottamisen käyttämällä näissä olevaa kieltämiseen tarkoitettua linkkiä.

12. Evästeiden käyttö

Hyödynnämme sivustollamme evästeitä luodaksemme sinulle parempaa kokemusta sekä, että palvelumme toimisi sulavammin. Evästeitä käytetään käyttökokemuksesi parantamiseksi sekä tilastollisten analyysien tekemiseksi.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi ja palvelun yleistä tasoa sekä analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöä markkinointia ja laaduntarkkailua varten. Kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi se, kauanko olet vieraillut verkkosivustollamme, alasivustoillamme, IP-osoitteesi, käyttöjärjestelmäsi, selaintietosi, sivut joiden kautta saavut verkkosivustolle sekä sivut, joilta poistut, päivämäärät ja vierailujen ajat, ja muut verkkosivuston käyttöön liittyvät tiedot.

Kerätyt tiedot eivät yleensä mahdollista kävijöiden yksilöimistä, emmekä koskaan pyri yhdistämään evästeillä kerättyjä tietoja henkilöösi.

Saatamme käyttää myös kolmannen osapuolen evästeitä, jotta yhteistyökumppanimme voi tukea meitä esimerkiksi sivustomme käytön analysoimisessa. Käytämme Google Analyticsiä, joka on yksi yleisimmistä ja luotettavimmista analytiikkatyökaluista. Google Analyticsin evästeet saattavat seurata esimerkiksi sitä, kauanko vietät verkkosivustollamme ja alasivut jolla vierailet.

Voit halutessasi muuttaa selaimesi asetuksia niin, että joko kaikki tai vain sellaiset evästeet, jotka eivät tule suoraan palvelustamme, tulevat estetyiksi. Voit halutessasi muuttaa selaimesi asetuksia myös niin, että saat tiedon evästeiden kulloisestakin käyttämisestä. Jotkin kolmannet osapuolet mahdollistavat evästeistä kieltäytymisen kyseisen osapuolien omilla verkkosivuilla säädettävien asetusten kautta.

Voit tarvittaessa / halutessasi muokata selaimesi asetuksia niin, että vain haluamasi evästeet ovat käytössä tai, että kaikki evästeet on estetty. Voit myös muokata selaimesi asetuksia niin, että saat ilmoituksen aktiivisista ja niiden kulloisestakin käyttämisestä. Kolmansien osapuolien evästeistä osa antaa mahdollisuuden niiden kieltämiseen tai/ja säätämiseen erillisiltä kolmansien osapuolien omilta verkkosivuilta.

Jos kaikki evästeet on estetty, verkkosivumme sekä palvelumme saattavat lakata toimimasta kokonaan.