Uusi CSGO Päivitys: Revolution Case

Uusi case on täällä – CSGO Revolution Case!

Kauan odotettua operaatiota ei julkaistu vieläkään, mutta sen sijaan Valve julkaisi uuden laatikon musiikkikitin sekä tarrakapselin kera.

Mitä uudesta laatikosta sitten löytyykään tällä kertaa?

Uudet Revolution Casen skinit

Revolution laatikon skinit olivat varsin tunteita herättäviä, erityisesti värikkyydensä takia. Punaisena laatikosta löytyy uudet M4A4 sekä AK-47 skinit. M4A4:ssä erityisesti pistää silmään, sillä se muistuttaa vahvasti legendaarista AUG | Akihabara Acceptia.

Suurin osa toivoi uuteen laatikkoon uusia hanska skinejä, mutta niitä ei vielä valitettavasti peliin saatu. Laatikosta näiden sijaan löytyy samat hanskat kuin Clutch-laatikostakin, eli esimerkiksi Sport Gloves | Vicet sekä Driver Gloves | King Snaket on mahdollista avata tästäkin laatikosta!

Revolution laatikon muut esineet olivat varsin tunteita herättäviä, erityisesti värikkyydensä takia. Punaisena laatikosta löytyy uudet M4A4 sekä AK-47 skinit. M4A4 erityisesti pistää silmään, sillä se muistuttaa vahvasti legendaarista AUG | Akihabara Acceptia.

Keskustelua herätti myös sosiaalisessa mediassa AWP | Doodle Lore ja M4A4 | Temekau, joista käydään kiivasta keskustelua – onko kyseisten skinin taiteellisia elementtejä varastettu muilta graafisilta suunnittelijoilta. Aiemmin varastetuista taiteellisista elementeistä kiinni jääneitä skinejä on muutettu jälkikäteen, mutta yksi legendaarisimmista tapauksista on M4A4 | Howl, jonka Valve muutti “Contraband” -luokkaan ja poisti vuonna 2014 julkaistusta Huntsman -laatikosta, joka johti Howlin hinnan räjähdysmäiseen nousuun.

Ennusteiden mukaan ennen Pariisin 2023 Major-turnausta tulee vielä ainakin Anubis collection, sillä kartta siirrettiin aktiiviseen karttapooliin eikä sillä toistaiseksi ole vielä omaa skinikokelmaa. Viimeisimmästä Operation Riptidestäkin on myös vierähtänyt jo tovi, joten tämänkin olettaisi olevan jo suhteellisen lähellä. Valven tuntien kaikki on kuitenkin mahdollista. 

13.2.2023

Suositut

CSKeisari x HAVU yhteistyö

CSKeisari ja HAVU yhteistyön julkistus vuodelle 2023! Legendaarisen suomalaisen esports-organisaatio HAVU:n ja CSKeisarin yhteiset arvot Suomen CS-yhteisön kehittämisestä toivat kumppanit luonnollisesti yhteen. HAVU on varmasti

Lue Lisää »

Miksi käyttäisin CSKeisaria?

CSKeisari on Suomen suosituin palvelu CSGO skinien myyntiin! CS:GO skinien myyntiin liittyy usein suuri määrä riskejä, eikä satunnaisen kauppakumppanin etsintä foorumeilta ole mielekkäintä puuhaa. Lisäksi,

Lue Lisää »