CSKeisari x HAVU yhteistyö

HAVU X CSKeisari

CSKeisari ja HAVU yhteistyön julkistus vuodelle 2023!

Legendaarisen suomalaisen esports-organisaatio HAVU:n ja CSKeisarin yhteiset arvot Suomen CS-yhteisön kehittämisestä toivat kumppanit luonnollisesti yhteen.

HAVU on varmasti tuttu nimi jokaiselle suomalaiselle CS:n pelaajalle. Yhteistyön aikana tullaan näkemään ennenkaikkea paljon uutta sisältöä, mutta myös jatkuvaa ja sinnikästä yhteistyötä Suomi CS-yhteisön kehittämiseksi.

“On hienoa nähdä, millaisen tarinan CSKeisarin nuoret osaajat (ja osujat) ovat saaneet rakennettua näinkin lyhyessä ajassa. Yhteistyö heidän kanssaan on hyvin luonnollista ja helppoa. HAVUn pelaajat ja taustaporukka on innoissaan, että päästään toteuttamaan sovittuja yhteistöitä jo pikimmiten!”

– Lasse Salminen, HAVUn toimitusjohtaja

Linkki HAVUn yhteistyöjulkistukseen.

Yhteistyö HAVU:n kanssa on isossa roolissa osana jatkuvaa tavoitettamme edistää Suomen CS-yhteisöä kohti turvallisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä legendaarisen toimijan kanssa. Arvomme sopivat HAVUn kanssa loistavasti yhteen ja yhteistyö syntyikin tällöin hyvin luonnostaan. Tiimimme odottaa innolla vuoden aikana tulevia yhteistyökuvioita!”

– Pyry Lindholm, CSKeisarin toimitusjohtaja

17.2.2023

Suositut

bhop komennot CS2 Thumbnail

Bhop komennot CS2

Kehittäjäkonsolin käyttöönotto Ennen Bhop-komentojen syöttämistä sinun on ensin otettava kehittäjäkonsoli käyttöön CS2:ssa. Tämä voidaan tehdä siirtymällä pelin asetusvalikkoon: Konsolin ollessa käytössä, voit avata sen milloin

Lue Lisää »
How to kick bots CS2 thumbnail

Kuinka poistaa botit CS2

Bottien potkiminen CS2:ssa voi olla tarpeellista monista syistä, kuten tilan tekeminen ystävillesi tai halu harjoitella yksin. Tässä on suoraviivainen opas botien potkimiseen pelistä: Vaihe 1:

Lue Lisää »
Mitä ADR tarkoittaa CS2:ssa Thumbnail.

Mitä ADR tarkoittaa CS2:ssa

Counter-Strike 2:en uudet pelaajat kohtaavat usein monenlaisia termejä, jotka aluksi saattavat tuntua hämmentäviltä. Yksi näistä on ADR, joka on keskeinen suorituskykymittari ja jonka ymmärtäminen voi

Lue Lisää »