CSKeisari x HAVU yhteistyö

HAVU X CSKeisari

CSKeisari ja HAVU yhteistyön julkistus vuodelle 2023!

Legendaarisen suomalaisen esports-organisaatio HAVU:n ja CSKeisarin yhteiset arvot Suomen CS-yhteisön kehittämisestä toivat kumppanit luonnollisesti yhteen.

HAVU on varmasti tuttu nimi jokaiselle suomalaiselle CS:n pelaajalle. Yhteistyön aikana tullaan näkemään ennenkaikkea paljon uutta sisältöä, mutta myös jatkuvaa ja sinnikästä yhteistyötä Suomi CS-yhteisön kehittämiseksi.

“On hienoa nähdä, millaisen tarinan CSKeisarin nuoret osaajat (ja osujat) ovat saaneet rakennettua näinkin lyhyessä ajassa. Yhteistyö heidän kanssaan on hyvin luonnollista ja helppoa. HAVUn pelaajat ja taustaporukka on innoissaan, että päästään toteuttamaan sovittuja yhteistöitä jo pikimmiten!”

– Lasse Salminen, HAVUn toimitusjohtaja

Linkki HAVUn yhteistyöjulkistukseen.

Yhteistyö HAVU:n kanssa on isossa roolissa osana jatkuvaa tavoitettamme edistää Suomen CS-yhteisöä kohti turvallisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

“On hienoa päästä tekemään yhteistyötä legendaarisen toimijan kanssa. Arvomme sopivat HAVUn kanssa loistavasti yhteen ja yhteistyö syntyikin tällöin hyvin luonnostaan. Tiimimme odottaa innolla vuoden aikana tulevia yhteistyökuvioita!”

– Pyry Lindholm, CSKeisarin toimitusjohtaja

17.2.2023

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »