Lähteet: Source 2 on tulossa- mitä käy skineille?

Source 2 cs

CS:ään on huhuttu uutta pelimoottoria jo kauan, mutta viimein elonmerkkejä päivityksestä on saatu. 

Richard Lewis julkaisi 5.3 artikkelin, jossa käydään läpi viime aikoina saatuja paljastuksia uudesta pelimoottorista. Artikkelissa uudesta päivityksestä käytettiin nimeä “Counter-Strike 2”. 

NVIDIAn ajuripäivityksen myötä Twitter tili @gabefollower huomasi päivityksen sisältävän tuen “csgos2.exe” ja “cs2.exe” nimisille projekteille. Konkreettisia paljastuksia siis uudesta versiosta on saatu. Huhujen mukaan ammattipelaajat ovat jo testanneet uutta versiota Valven päätoimistolla.

Suositun Twitter-tilin julkaisu uudesta päivityksestä.

Huhujen julkaisun jälkeen CS:GO:n virallinen Twitter-tili on pitänyt hiljaisuutta, eikä ole kommentoinut mahdollisia uusia versioita sen kummemmin. 

Lähteiden mukaan uusi Source 2 pelimoottori toisi mukanaan matchmakingiin uusia, kauan odotettuja ominaisuuksia kuten 128 tick raten omaavat palvelimet. Myös rankkisysteemi on huhujen mukaan saamassa uudistuksen jotta CS:GO:n oma matchmaking systeemi saataisiin kilpailukykyiseksi Faceitin ja Esportalin kanssa. 

Suurena kysymysmerkkinä on myös se, että tuleeko Source 2 versio suoraan korvaamaan vanhan version vai tulevatko eri versiot ainakin aluksi elämään rinnakkain. Viimeksi kun Dota 2 sai uuden pelimoottorin, uusi ja vanha versio olivat rinnakkain kunnes uudesta versiosta oli saatu optimoitua haluttu kokonaisuus, johon kumpikin lopulta yhdistettiin. Samaa skenaariota huhutaan myös CS:GO:n osalta. 

Skinien ystäviä saattaa mietityttää, että siirtyvätkö skinit CS:GO:n puolelta mahdollisesti uuteen tai uudistettuun versioon. Tähän ei ole saatu varmaa vastausta, mutta mikään ei toistaiseksi viittaa siihen etteikö skinejä siirrettäisi mahdolliseen uuteen versioon. Riski uudistuksissa on kuitenkin aina mukana, vaikkakin on hyvin epätodennäköistä että skinikauppaa alettaisiin rajoittamaan. 

Villeimpien veikkausten mukaan skinit tulisivat jopa saamaan uusia ulkoisia ominaisuuksia uuden päivityksen ja parempien grafiikkojen ansiosta, mutta toistaiseksi tästäkään ei ole saatu faktatietoa. Huhujen levittyä uudesta päivityksestä skinien hinnat ovat olleet suuressa nosteessa. Lähteet spekuloivatkin, että johtuuko tämä juurikin siitä uskosta, että vanhat skinit saisivat piristystä uuden päivityksen myötä. 

Suositun Karambit | Doppler FN P2 puukon hintakehitys viimeisen 30 päivän aikana.

Useita kysymysmerkkejä on siis ilmoilla ja uutta mielenkiintoa peliä kohtaan on jo nyt herännyt. 

Richard Lewiksen artikkelin mukaan julkaisu tälle uudelle päivitykselle tullaan näkemään todennäköisesti maaliskuun aikana, takarajan päivitykselle ollessa 1.4.2023. Valve ei ole toistaiseksi kommentoinut huhuja lainkaan. 

Toivottavasti uuden päivityksen myötä nähdään kasvua pelaajaluvuissa, yhteisön kokonaisvaltaisessa kehityksessä ja että päivitys vie CS:GO:n todella seuraavalle tasolle. 

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »