Nyt se on varmaa: CS:GO:n Source 2 versio tulee!

Valve julkaisi tänään uutta tietoa jo aiemmin huhutusta Source 2 päivityksestä. Uudesta Counter-Strike 2:sta on nyt virallisesti julkaistu yksityinen “beta”-vaiheen versio, jossa valitut pääsevät kokeilemaan uutta versiota ennen tämän virallista julkaisua. Tämän ajankohdaksi on mainittu vain kesä 2023.

Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Pääpiirteiltään peli muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä, grafiikat kuitenkin saavat päivitystä erilaisten ominaisuuksien, kuten realistisempien savujen ja tick-rate muutoksen ohella. Uusi versio saa myös päivitystä ääniin, pelintekijän luvatessa täysin uudistetun äänimaailman.

Vanha, sekä uusi versio Overpass-kartasta vertailussa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Skinien osalta arvaukset osuivat oikeaan ja ne tulevat siirtymään uuteen versioon. Pelintekijä myös korostaa, että osa skineistä saa jopa uusia korostettuja ominaisuuksia päivityksen myötä.

Valven artikkelissa vilautettiin usean skinin uutta ulkonäköä päivitetyillä grafiikoilla. Tässä esimerkki muutamasta:

Nomad Knife | Slaughter uudessa CS2:sessa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus
AK-47 | Panthera Onca uudessa CS2:sessa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Uutta CS2 versiota pääsevät testaamaan vain harvat ja valitut, kutsun tästä voi saada satunnaisesti pelaamalla aktiivisesti. Kannattaa siis pitää silmällä, että sattuuko kutsu betaversioon omalle kohdalle. Kutsun löytää CS:GO:n päävalikosta, mikäli sellainen on omalle kohdalle sattunut.

Suositut

CS2 – Nyt virallisesti julkaistu!

Counter-Striken X-tilillä huhuttiin suuresta päivityksestä noin viikko sitten, kun pelintekijä twiittasi mystisesti “What are you doing next Wednesday?”. Aiemmista suurista päivityksistä on vihjailtu samalla tapaa,

Lue Lisää »