Nyt se on varmaa: CS:GO:n Source 2 versio tulee!

Counter Strike 2 CSKeisari

Valve julkaisi tänään uutta tietoa jo aiemmin huhutusta Source 2 päivityksestä. Uudesta Counter-Strike 2:sta on nyt virallisesti julkaistu yksityinen “beta”-vaiheen versio, jossa valitut pääsevät kokeilemaan uutta versiota ennen tämän virallista julkaisua. Tämän ajankohdaksi on mainittu vain kesä 2023.

Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Pääpiirteiltään peli muistuttaa hyvin paljon edeltäjäänsä, grafiikat kuitenkin saavat päivitystä erilaisten ominaisuuksien, kuten realistisempien savujen ja tick-rate muutoksen ohella. Uusi versio saa myös päivitystä ääniin, pelintekijän luvatessa täysin uudistetun äänimaailman.

Vanha, sekä uusi versio Overpass-kartasta vertailussa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Skinien osalta arvaukset osuivat oikeaan ja ne tulevat siirtymään uuteen versioon. Pelintekijä myös korostaa, että osa skineistä saa jopa uusia korostettuja ominaisuuksia päivityksen myötä.

Valven artikkelissa vilautettiin usean skinin uutta ulkonäköä päivitetyillä grafiikoilla. Tässä esimerkki muutamasta:

Nomad Knife | Slaughter uudessa CS2:sessa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus
AK-47 | Panthera Onca uudessa CS2:sessa. Lähde: CS:GO:n päivityspostaus

Uutta CS2 versiota pääsevät testaamaan vain harvat ja valitut, kutsun tästä voi saada satunnaisesti pelaamalla aktiivisesti. Kannattaa siis pitää silmällä, että sattuuko kutsu betaversioon omalle kohdalle. Kutsun löytää CS:GO:n päävalikosta, mikäli sellainen on omalle kohdalle sattunut.

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »