CS2 – Nyt virallisesti julkaistu!

CS2 on täällä! Uusimmat tiedot CS2 - CSKeisari

Counter-Striken X-tilillä huhuttiin suuresta päivityksestä noin viikko sitten, kun pelintekijä twiittasi mystisesti “What are you doing next Wednesday?”.

Aiemmista suurista päivityksistä on vihjailtu samalla tapaa, jonka myötä spekulaatio CS2:n virallisesta julkaisusta alkoi levitä eri alustoilla.

Reilu viikko hypeyksen jälkeen, uusi versio on virallisesti julkaistu ja CS:GO:n historia on ohi!

Valven julkaisuvideo CS2:selle:

Viimeisin päivitys tiivistettynä:

  • CS2 on nyt pelattavissa kaikille ilmaiseksi
  • Parannuksia erilaisista bugeista ja muista pienistä virheistä on tehty laajasti
  • Pelinjälkeinen droppisysteemi muuttui hiukan ja voit nyt valita usean eri esineen välillä, minkä haluat ottaa.
  • Laatikoita voi jälleen avata

Voit lukea koko päivityksen muutokset täältä.

Moni odotti heti julkaisun yhteyteen operaatiota ja uutta laatikkoa, mutta ainakaaan toistaiseksi tätä ei nähty. Voimme olla kuitenkin varmoja että Valve ei ole tähän lopettamassa vaan näemme sen todennäköisesti lähitulevaisuudessa.

Usea pelaaja on yhä skeptinen siitä, onko uusi versio vielä kilpailullisesti valmis peli. Erityisesti liikkuminen ja ampumisen “hitreg” on herättänyt paljon keskustelua, joten työtä riittää kilpailullisen kehittämisen osalta vaikka peli onkin nyt virallisesti julkaistu.

Kiinnostavana asiana on tietysti myös skinit. Viimeisimmässä päivityksessä skineihin ei tehty ainakaan merkittäviä muutoksia jonka myötä osa esineistä näyttää yhä hyvin erikoiselle verrattuna CS:GO:n vastaaviin. Todennäköistä on että tiettyjä esineitä (kuten Dopplereita) korjataan vielä patternin ja muun osalta, sillä osa ei näytä tällä hetkellä lainkaan siltä, mitä ne olivat aiemmin. Skinien hintakehitystä on myös mielenkiintoista seurata, sillä ainakin heti päivityksen jälkeen hinnat ovat kokonaisuudessaan tippuneet huomattavasti.

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »