Skinvault.gg – CSKeisarin uusi kauppapaikka!

Jo parin vuoden ajan CSKeisarin perustamisesta lähtien, olemme saaneet päivittäin samoja kysymyksiä: Mistä ostaa skinejä? Mikä olisi luotettava paikka ostaa skinit? Mistä saan ostettua helposti uudet skinit, tulematta huijatuksi?

Kysymykset on kuultu ja olemme viimeisen vuoden ajan kehittäneet ratkaisua tähän ongelmaan: skinvault.gg.

Skinvault.gg on CSKeisarin perustajien luoma kauppapaikka niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekkin skinien vaivattomaan ostoon sekä myyntiin. 

Skinvault on P2P markkinapaikka, eli voit listata skinisi myyntiin mihin hintaan tahansa tai ostaa skinejä muilta käyttäjiltä. Skinvaultissa on myös uniikkeja ominaisuuksia kuten myy-heti mahdollisuus jonka avulla ei tarvitse odotella toisen ostavan skinejä vaan saat niistä rahat heti.

Skinvaultista skinien ostaminen on hyvin kätevää ja skinit ovat usein jopa -30% halvempia kuin Steamin kauppapaikalla. Skinien ostossa on tasan 0% kuluja, eli maksat vain skinin hinnan etkä ylimääräisiä maksukuluja joita muilla kauppapaikoilla on. Myyntikulu alustalla on 7%.

CSKeisarin käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia, palvelumme jatkuu täysin normaalisti ilman muutoksia ja olemme yhä kätevin tapa myydä skinit kun tarvitset oikeaa rahaa nopeasti. 

Skinvault tulee CSKeisarin rinnalle vastaamaan toiseen suureen ongelmaan jonka haluamme ratkaista: CS2 skinien turvallisen oston kotimaiselta kauppapaikalta. 

Käy kokeilemassa uutta alustaamme, saat ostettua uudet skinit kätevästi 0% kululla, esimerkiksi Mobilepayta käyttäen. 

https://skinvault.gg/fi

Suositut

CS2 – Nyt virallisesti julkaistu!

Counter-Striken X-tilillä huhuttiin suuresta päivityksestä noin viikko sitten, kun pelintekijä twiittasi mystisesti “What are you doing next Wednesday?”. Aiemmista suurista päivityksistä on vihjailtu samalla tapaa,

Lue Lisää »