Skinvault.gg – CSKeisarin uusi kauppapaikka!

Skinvault Blog cover

Jo parin vuoden ajan CSKeisarin perustamisesta lähtien, olemme saaneet päivittäin samoja kysymyksiä: Mistä ostaa skinejä? Mikä olisi luotettava paikka ostaa skinit? Mistä saan ostettua helposti uudet skinit, tulematta huijatuksi?

Kysymykset on kuultu ja olemme viimeisen vuoden ajan kehittäneet ratkaisua tähän ongelmaan: skinvault.gg.

Skinvault.gg on CSKeisarin perustajien luoma kauppapaikka niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekkin skinien vaivattomaan ostoon sekä myyntiin. 

Skinvault on P2P markkinapaikka, eli voit listata skinisi myyntiin mihin hintaan tahansa tai ostaa skinejä muilta käyttäjiltä. Skinvaultissa on myös uniikkeja ominaisuuksia kuten myy-heti mahdollisuus jonka avulla ei tarvitse odotella toisen ostavan skinejä vaan saat niistä rahat heti.

Skinvaultista skinien ostaminen on hyvin kätevää ja skinit ovat usein jopa -30% halvempia kuin Steamin kauppapaikalla. Skinien ostossa on tasan 0% kuluja, eli maksat vain skinin hinnan etkä ylimääräisiä maksukuluja joita muilla kauppapaikoilla on. Myyntikulu alustalla on 7%.

CSKeisarin käyttäjänä sinun ei tarvitse huolehtia, palvelumme jatkuu täysin normaalisti ilman muutoksia ja olemme yhä kätevin tapa myydä skinit kun tarvitset oikeaa rahaa nopeasti. 

Skinvault tulee CSKeisarin rinnalle vastaamaan toiseen suureen ongelmaan jonka haluamme ratkaista: CS2 skinien turvallisen oston kotimaiselta kauppapaikalta. 

Käy kokeilemassa uutta alustaamme, saat ostettua uudet skinit kätevästi 0% kululla, esimerkiksi Mobilepayta käyttäen. 

https://skinvault.gg/fi

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »