CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Miten CS2 rankit eroavat CS:GO:sta

Miten CS2 Rankit Eroavat CS:GOsta? - CSKeisari.fi Skinit myynti

ELO-pohjainen Ranking: CS2 esittelee uuden luokituksen Premier-tilassa taitotasojen määrittämiseksi. Tässä järjestelmässä käytetään näkyvää ELO-numeroa, joka muuttuu pelaajan voittojen ja tappioiden perusteella. Sen sijaan CS:GO:ssa oli matchmaking-tasot (rankit), jotka vaihtelivat Silveristä Global Eliteen, ongelmana vanhassa systeemissä oli, että pelaajalle ei koskaan ollut selvää, kuinka lähellä tason nouseminen tai laskeminen oli.

Karttakohtaiset Rankit: CS2:ssa rankit ovat edelleen olemassa, mutta niitä ei käytetä Premier-tilassa. Tavallisessa kilpailullisessa tilassa rankit ovat nyt karttakohtaisia, mikä tarkoittaa, että pelaajilla on eri rankit eri kartoilla. Tämä ominaisuus poikkeaa CS:GO:n järjestelmästä, jossa rankki oli pelaajakohtainen, kartasta riippumatta.

Sijoitusottelut ja ELO-pisteet: Saadakseen sijoitusarvion CS2:ssa, pelaajien on voitettava 10 peliä. ELO-pisteet alkavat 1,000:sta ja voivat nousta yli 40,000:n, perustuen korkeimman pelaajan pistemäärään tällä hetkellä. Jokaista 5,000 ELO-pisteen segmenttiä edustaa eri väri, joita voidaan karkeasti verrata CS:GO-rankkeihin.

ELO-pistejärjestelmä ja väriluokat: CS2:n ELO-pistejärjestelmä on jaettu väriluokkiin, joista jokainen edustaa ELO-pisteiden vaihteluväliä.

1,000-4,999 pistettä = Harmaa

5,000-9,999 = Vaaleansininen

10,000-14,999 = Sininen

15,000-19,999 = Violetti

20,000-24,999 = Pinkki

25,000-29,999 = Punainen

30,000 ja yli = Kulta

Voittoputket ja Tappioputket Vaikuttavat CS2:ssa suuresti, suorituskyky tappojen, kuolemien jne. suhteen ei ole yhtä kriittistä. Sen sijaan keskitytään pelien voittamiseen. Voittoputket voivat lisätä ansaittuja ELO-pisteitä, kun taas tappioputket voivat kumuloida ELO-tappioita.

Vastustajan/Tiimikaverin Arvioinnin Vaikutus: On todennäköistä, että vastustajien ja mahdollisesti tiimikavereiden kokonaisarvio vaikuttaa ottelukohtaiseen ELO:n voittoon tai menetykseen, vaikka tämän järjestelmän näkökohta ei olekaan ollut täysin vahvistettu Valven toimesta.

Ylennys- ja Alennusottelut: Päivityksessä Valve määritteli, että alennus- ja ylennysottelut tapahtuisivat vain värialueiden rajoissa, eli jokaista 5,000 CS-arviointipistettä kohden.

Tarkat ELO-kategoriat CS2:ssa:

Leetifyn 2023 pelaajatietokannan prosenttilukujen perusteella CS2:n ranking-järjestelmää voidaan verrata edellisen pelin rankkeihin seuraavasti:

Silver CS:GO:ssa vastaa noin 1,000 – 4,500 CS2-pistettä.

Gold Nova on noin 4,500 – 7,000 pistettä.

MG1-MGE on välillä 7,000 – 9,000 pistettä.

DMG-LEM vastaa noin 9,000 – 13,000 pistettä.

Supreme on 13,000 – 15,000 pisteen välillä.

Global Elite on 15,000+ pistettä.

Yhteenveto: CS2:n ELO-rankingjärjestelmä edustaa merkittävää kehitystä CS:GO-järjestelmästä, keskittyen enemmän dynaamisiin ELO-pisteisiin, karttakohtaisiin rankkeihin ja läpinäkyvämpään ymmärrykseen pelaajan taitotasosta ja etenemisestä. Tämä uusi järjestelmä pyrkii tarjoamaan tarkemman ja mukaansatempaavamman kilpailukokemuksen pelaajille.

Suositut