CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Pelihistorian arvokkain skini? AK-47 Case Hardened #661 järisyttää yhteisöä

AK-47 Case Hardened 661 Scar Pattern Thumbnail - CSkeisari.fi


Counter-Strike 2 (CS2) -pelaajien keskuudessa on viime aikoina herättänyt valtavasti huomiota erityisen harvinainen löytö: StatTrak Factory New AK-47 Case Hardened 661 pattern -skini, joka tunnetaan myös “Scar Pattern” -nimellä yhteisössä ja onkin jo pitkään ollut patterneista parhaaksi luokiteltu. Esine ilmestyi yllättäen kiinalaisella Buff163-markkinapaikalla, esineen alkuperää tai omistajaa ei vielä tiedetä. Kyseinen skini on nostattanut melkoista kuhinaa CS2-yhteisössä, sillä se ei ole ainoastaan harvinainen, vaan ainoa maailmassa (ainakin nykyisten tietojen mukaan) sen arvon arvioidaan olevan jopa 800 000 – 1 000 000 dollaria.

3D kuva Strattrak Factory New AK-47 Case Hardened pattern 661 (Scar Pattern) – skinistä

Kyseinen skini on ollut pelaajien ja keräilijöiden tavoiteltavana jo vuosikymmenen ajan, mutta sen olemassaoloa on pidetty enemmänkin legendana kuin todellisuutena. Scar Patternin harvinaisuuden takia monet ovat epäilleet että skiniä ei välttämättä ikinä kukaan saisi. Sen löytyminen onkin herättänyt suurta innostusta, ja monet ovat yllättyneitä sen ilmestymisestä markkinoille.

Mikä tekee skinistä näin arvokkaan?

Jo itsessään 661 pattern on erittäin harvinainen ja tavoiteltu, sen hinta “normaalina” versiona markkinoilla nousee kymmenistä tuhansista jopa sataan tuhanteen euroon. Kyseisessä versiossa on lisäksi tämän arvoa nostava StatTrak-ominaisuus sekä skini on parhaassa Factory New- kuntoluokassa, jotka tekevät siitä entistäkin harvinaisemman. Tämän yhdistelmän löytyminen yhdessä skinissä on äärimmäisen harvinaista, ja juuri tämä tekee kyseisestä Scar Patternista todella halutun keräilijöiden ja pelaajien keskuudessa.

CS2-yhteisössä tämä löytö on herättänyt keskustelua siitä, mitä muita harvinaisuuksia saattaa vielä löytyä. Onko mahdollista, että vastaavia, yhtä ainutlaatuisia esineitä on vielä piilossa pelaajien yksityiskokoelmissa? Vain aika näyttää.

CS2-pelaajat ja keräilijät odottavat innolla, mihin hintaan tämä harvinainen skin lopulta myydään, ja tuleeko se rikkomaan ennätyksiä digitaalisten esineiden markkinoilla.

Suositut

Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

Lue Lisää »
Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka

Lue Lisää »