CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

CS:GO/CS2 skinit ja niiden myynti

Kuinka myydä CS-skinit thumbnail - CSKeisari.fi

CS:GO/CS2 skinit ovat varmasti monelle tuttuja, mutta käydään tässä blogissa läpi myös uudemmille pelaajille kontekstia skineistä, niiden myynnistä ja myyntiin liittyvistä vaaroista.

CS2 Skinit

Counter-Strike 2 (aiemmiin CS:GO) uniikkeihin aspekteihin kuuluu muista peleistä poikkeava pelinsisäinen ekonomia ja skinit. “Kynärissä” on lukematon määrä erilaisia ja eri kuntoisia virtuaalisia peliesineitä eli yhteisön keskuudessa “skinejä”. Skinit eivät muuta pelin mekaniikkoja tai tee pelaajasta parempaa vaan ne muuttavat pelissä käytettyjen aseiden, puukkojen ja hanskojen ulkonäköä.

Skinien kuntoluokat:

  • Suoraan tehtaalta (Factory New, float välillä 0.0-0.07)
  • Vähän käytetty (Minimal Wear, float välillä 0.07-0.15)
  • Kentällä kokeiltu (Field-Tested, float välillä 0.15-0.38)
  • Aikansa elänyt (Well-Worn, float välillä 0.38-0.45)
  • Reissussa rähjääntynyt (Battle-Scarred, float välillä 0.45-1.00)

Moni aloitteleva pelaaja varmasti voi luulla, että skinit kuluvat peliä pelaamalla, mutta tämä on myytti. Skinit avataan tai saadaan sattumanvaraisessa kuntoluokassa, eikä se kulu sitä pelissä käyttämällä.

Valve jakaa myös skinit tarkempiin harvinaisuusluokkiin kuten mm. Covert, Classified, Contraband.

Skinien rahallinen arvo

Skinejä on muutamista senteistä jopa miljooniin euroihin asti. Halvimpia esimerkkejä ovat pelissä ilmaiseksi saadut “dropit”, joita voit saada viikottain pelaamalla peliä. Skinin arvoon vaikuttaa monet asiat, kuten sen matemaattinen harvinaisuus, se miltä se näyttää sekä mikäli siitä löytyy jokin erikoinen aspekti, jota CS-yhteisö arvottaa.

Tällä hetkellä maailman kalleimpiin CS skineihin kuuluvat mm. Karambit Case Hardened Factory New 387 “patternilla” eli kuvioinnilla oleva sininen puukko. Kyseisiä sinisellä kuvioinnilla olevia skinejä yhteisön keskuudessa kutsutaan nimellä “Blue Gem”. Toinen harvinainen skini on hiljattain ilmestynyt AK-47 Case Hardened Factory New Scar pattern 661, josta on tehty jo yli miljoonan dollarin tarjous, lue lisää tästä.

Skinikauppa ja vaihtaminen

Steamin eli Valven kehittämän verkkopalvelun sisällä olevalla vaihto-ominaisuudella esineitä voi vaihtaa käyttäjiltä toisille jonka tiimoilta saatuja esineitä voi vaihtaa, ostaa sekä myydä.

Miten CS skinejä voi myydä?

Skinien myyntiin liittyy huomattavasti riskejä mm. huijatuksi tulemisesta sekä käyttäjän kaappauksista. Onkin erityisen tärkeää, että valitset turvallisen ja luotettavan kumppanin skinien myyntiin. CS skinejä voit myydä käyttämällä Valven omaa yhteisökauppapaikkaa tai mm. käyttämällä turvallista ja luotettua sivustoa CSKeisari.fi.

Miten voin ostaa CS skinejä?

Skinien myymisen tapaan ostamiseenkin liittyy myös paljon erilaisia turvallisuuriskejä ja onkin tärkeää, että käytät sivustoa johon voit luottaa. CS skinejä voit ostaa yllämainitusti mm. Valven viralliselta yhteisökauppapaikalta, mutta skinejä voi saada paljon edullisemmin käyttämällä ulkoisia palveluntarjoajia kuten luotettavaa ja suomalaista sivustoa Skinvault:ia.

Oppaita Parhaista CS skineistä

Suositut