CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Suurin CS2 päivitys: Kilowatt-case

Suurin CS2 Päivitys - Myy skinit CSGO/CS2 Suomi

Eilen yöllä Valve julkaisi kauan odotetun ja isoimman CS2 päivityksen tähän mennessä. Päivitykseen kuului uusi kilowatt-laatikko, Arms race-pelimuodon paluu, suuria muutoksia tarroihin liittyen ja laajasti erinäköisiä korjauksia niin karttoihin kun subtick-systeemiin.

Kerromme tässä artikkellissa kaiken tarvittavan tiiviistetysti, mutta pääset näkemään päivityksen kokonaisuudessaan täältä

Kilowatt-case

Kilowatt-case

CS2 Ensimmäinen aselaatikko Kilowatt-case on vihdoin täällä ja sen mukana tuli täysin uusi Kukri-puukko, ensimmäinen Zeus x27 skini ja 16 muuta esinettä.

Puukko löydettiin pelin tiedostoista jo jonkin aikaa sitten, mutta päivityksen myötä se sai uudet uniikit animaatiot ja pääsi vihdoin virallisesti peliin.

Kilowatt -casen uudet Kukri-puukot

Tarrojen asettelu

Ennen päivitystä tarroja pystyi laittamaan aseeseen vain 4-5 kappaletta ja tarrojen paikat olivat ennaltamäärätty.

Päivityksen myötä nykyään pystyy laittamaan aseesta riippumatta viisi tarraa ja jokaisen paikan pystyy päättämään vapaasti. Tarroja pystyy myös pyörittämään miten haluaa.

Tässä Valven jakama esimerkkivideo tarrojen laittamisesta:

Tarranasettelu preview

Arms Race-pelimuodon paluu

Monet CS:GO:n pelaajat pettyivät kun CS2:n mukana poistui useampi pelimuoto, yksi näistä oli Arms Race. Syksyllä Valve kertoi ettei suinkaan ole unohtanut näitä “Rennompia” muotoja ja että heillä on suunitelmissa tuoda kaikki CS:GO:n pelimuodot takaisin.

Näyttää siltä että he eivät valehdelleet, sillä Arms Race teki paluun peliin, kahden uudistuneen kartan kera. Shoots ja Baggage ovat molemmat saaneet suuret muodonmuutokset, kartat näyttävät upeilta ja varsinkin baggage on muuttunut paljon ulkonäön lisäksi. Kartasta löytyy esimerkiksi painettava nappi, millä liukuhihnat saadaan liikkumaan.

Gameplay-muutokset

Kuten aikaisemmin mainittiin, päivitykseen kuului runsas määrä gameplay-muutoksia. Tässä niistä meidän mielestä isoimmat/tärkeimmät:

  • “Myy kaikki” -painike lisätty ostovalikkoon
  • Zeus x27 voidaan käyttää uudelleen 30 sekunnin jälkeen
  • Savut luovat varjon (tämä tarkoittaa että pelaajasta ei enään tule varjoa jos hän on savun takana/sisällä)
  • Omien luotien valojuovat voi ottaa pois päältä
  • Muutoksia Sub-tick ampumiseen
  • Useita “Silent droppeja” on korjattu
  • “Peeker’s advantage:a” vähennetty monissa tapauksissa

Yhteenveto

Päivityksen koon vuoksi meillä jäi varmasti jotai kertomatta, suosittelemme lukemaan yllä linkatun Valven artikkelin, tai hyppäämään peliin ja tutkimaan itse mitä kaikkea muutoksia löydät.

CS2 julkaisun jälkeen peli ei ollut saanut oikein mitään päivityksiä tarpeellisten bugien korjausten lisäksi ja tämä alkoi jo näkymään laskevissa pelaajamäärissä.

On siis erittäin hyvä että Valve julkaisi kerralla näin suuren päivityksen, vielä on kuitenkin liian aikaista sanoa miten tämä tulee vaikuttamaan käyttäjälukuihin ja skinimarkkinoihin.

Suositut