CS2 Float-opas

Mitä Float tarkoittaa?

Float-arvot CS2-skineissä kertovat esineen kulumisesta ja kuntoluokasta. Vaihdellen 0:sta 1:een, mitä lähempänä arvo on 0:aa, sitä vähemmän naarmuja ja kulumista aseessa on. Väli on jaettu viiteen kuntoluokkaan, Factory New:sta Battle-Scarred:iin, kerromme näistä lisää myöhemmin artikkelissa.

Ymmärrys näistä float-arvoista on avainasemassa skini-kauppojen käynnissä. Sillä arvo vaikuttaa suoraan esineen harvinaisuuteen ja hintaan, ohjaten keräilijöiden, kauppiaiden ja harrastajien päätöksiä.

Float-arvot ja skinien kuluminen

Satunnainen määritys: Float-arvot määräytyvät satunnaisesti skinien “droppaamisen” tai avaamisen yhteydessä. Ainoa poikkeus on se, jos ase luodaan Trade up:illa, jolloin käytettyjen esineiden floateilla on suora vaikutus uuden skinin kuntoon.

Vaihteluvälin vaikutus: Kuten aikasemmin mainittiin, float-arvon lähestyessä ykköstä, skinien kuluminen, kuten naarmujen tai haalistuneiden värien näkyvyys kasvaa.

Ulkoisen kunnon tyypit ja float-vaihteluvälit:

Factory New (Suoraan tehtaalta): 0.00 – 0.07

Minimal Wear (Vähän käytetty): 0.07 – 0.15

Field-Tested (Kentällä kokeiltu): 0.15 – 0.38

Well-Worn (Aikansa elänyt): 0.38 – 0.45

Battle-Scarred (Reisussa rähjääntynyt): 0.45 – 1.00

Float-kattoiset Skinit

Määritelmä: Joillakin skineillä on “float-katot”, jotka rajoittavat niiden float-arvot tiettyyn väliin. Tämä ylläpitää johdonmukaista ulkonäköä riippumatta todellisesta float-arvosta.

Esimerkkejä: Tietyt skinit, kuten Doppler, voi olla vain Factory New- tai Minimal Wear-kuntoinen

Äärimmäiset Float-arvot

Matalimmat Float-arvot: Skinit, joiden float-arvot ovat lähellä 0:aa (0.000x), voivat olla erittäin haluttuja niiden harvinaisuuden ja lähes virheettömän ulkonäön vuoksi, mahdollisesti vaikuttaen erittäin suuresti niiden hintaan.

Korkeimmat Float-arvot: Vastaavasti, skinien, joiden float-arvot lähestyvät 1.00:aa, voi kiinnostaa keräilijöitä niiden ainutlaatuisuuden vuoksi tai niitä, jotka etsivät äärimmäistä kulumista tiettyä estetiikkaa varten.

Yhteenveto

Ymmärrys float-arvon satunnaisesta määrityksestä, float-kattoisista esineistä ja äärimmäisten float-arvojen vaikutuksesta skinien haluttavuuteen ja arvoon on ehdottoman tärkeää jokaiselle joka on kiinostunut CS2-esineistä ja skinimarkkinoista

Float-arvoista voisi varmasti kertoa vielä paljon enemmän, mutta toivomme että tämä artikkeli auttaa aloittelijoita ymmärtämään perusasiat float-arvoista.

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »