UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miksi käyttää CSKeisaria?

CSKeisari tarjoaa helpon, turvallisen ja nopean tavan vaihtaa CS esineet oikeaksi rahaksi! Hintatasomme on selvästi korkein vastaaviin cashout palveluihin verrattuna. CSKeisari on Suomen käytetyin sivu CS2 skinien myyntiin!

CSKeisari ajaa ennen kaikkea yhteisön etua. Tuemme useita nuoria sisällöntuottajia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään Suomen CS-yhteisöä yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Miksi CSKeisari perustettiin?

CSKeisarin perustaja ja toimitusjohtaja Pyry Lindholm perusti CSKeisarin 2021 keväällä huomattuaan hälyttävän kasvavan määrän huijauksia arvokkaampien esineiden kaupoissa. CSKeisarin pitkäaikaisena tavoitteena on kitkeä pois kaikki huijaaminen CS:GO-yhteisöstä, ja ensimmäinen askeleemme tätä kohti olikin luoda turvallinen alusta esineiden myynnille.

Aloita CS-esineiden myynti “Aloita Myynti”-painikkeesta tai alanurkassa olevasta chat-painikkeesta. Tämän jälkeen paina “Kyllä” ja vastaa Skinibottimme kysymyksiin!

Käytyäsi Skinibottimme kysymykset läpi, asiakaspalvelijamme liittyvät keskusteluun ja arvioivat esineidesi hinnan ja laskevat näistä tarjouksen. Yleensä tässä vaiheessa kuluu arkisin vain muutama minuutti. Tarjouksen kysyminen ei sido vielä mihinkään!

CSKeisari tarjoaa helpot sekä ennen kaikkea turvalliset kaupat esineistäsi. Meiltä saat rahat helposti suoraan pankkitilillesi ilman ylimääräisiä piilokuluja. Kauppojen tekoa helpottaa myös se, että emme vaadi pitkiä rekisteröitymistietoja, vaan tarjouksen voi kysyä muutamassa minuutissa! Olemme myös täysin suomalainen palvelu, joten käyttäessäsi palveluamme tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä sekä CS-yhteisön sisällöntuottajia. Lue lisää Miksi Keisari sivultamme! 

CSKeisariin luottaa yli 25 000 tyytyväistä asiakasta sekä meillä on yli 7 000 000 euron kauppahistoria. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä luotettujen toimijoiden kuten HAVU:n kanssa kehittääksemme Suomen CS-yhteisön turvallisuutta.

Asiakkaidemme palautetta voit lukea Trustpilotistamme. Yli 99% asiakkaistamme suosittelee CSKeisaria.

Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Chat-painiketta ja aloita esineiden myynti. Vastattuasi kaikkiin kysymyksiin ohjaamme sinut yhdelle asiakaspalvelijoistamme, joka tekee tarjouksen esineistäsi. Asioidessasi meillä arkisin klo 10-21 välillä saat vastauksen vain muutaman minuutin odotusajalla.

Miten kaupat tehdään:

  • Aloita myynti oikeassa alakulmassa olevasta Chat-painikkeesta.
  • Tämän jälkeen asiakaspalvelijamme tekevät sinulle tarjouksen esineistäsi.
  • Saatuasi tarjouksemme voit hyväksyä tai tehdä vastatarjouksen.
  • Päästyämme yhteisymmärrykseen hinnasta, asiakaspalvelijamme ohjaavat sinut läpi esineiden lähettämisen, jonka jälkeen varat lähetetään syöttämääsi tilinumeroon.
  • Rahat näkyvät pankkitililläsi suurimman osan ajasta heti, riippuen pankistasi!

Tilitämme kaikki maksut asiakkaillemme aina kotimaisten tilisiirtojen kautta. Maksumme saapuvat suurimpaan osaan Suomen pankeista reaaliaikaisesti, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä, pankkikohtaisia poikkeuksia lukuunottamatta. Erikoistapauksissa tarjoamme myös useampia maksuvaihtoehtoja, kuten Kryptovaluutat ja Paypal.

Skinien hinnoitteluun käytämme kiinalaista BUFF163-kauppapaikkaa, jota pidetään tarkimpana mittarina esineiden käteisarvolle. Maksamme Buffin hinnastoista jopa 90%, joka Steam Market -hintoihin verratessa sijoittuu yleisesti n. 50-65% tarjouskantaan.

Ostamme lähtökohtaisesti kaikki yli 5 euron esineet tapauskohtaisia poikkeuksia lukuunottamatta.

Satunnaisesti emme osta tiettyjä esineitä, joiden hinta on syystä tai toisesta liian epävakaa.

Välitysmyynti on kätevä vaihtoehto harvinaisempaa tai muuten vaikeasti hinnoiteltavaa esinettä myytäessä. Välitysmyynnissä CSKeisari myy esinettä puolestanne kattavalle määrälle erilaisia keräilijöitä, alustoja sekä yritysasiakkaitamme. Tällä tavalla saat esineestäsi parhaan mahdollisen hinnan riskeeraamatta esineen turvallisuutta. Välityspalkkiomme alkavat viidestä prosentista. Välitysmyyntitoimeksiannon voit tehdä samalla tavalla oikeassa alakulmassa olevasta Chat-painikkeesta. Valitse Chatbottimme vaihtoehdoista “Välitysmyyntipalvelu”. Asiakaspalvelijamme vastaavat välitysmyyntitoimeksiantoihin yhtä nopeasti kuin myyntitoimeksiantoihin!

Jos sinulla on vaihtokiellossa olevia esineitä, voimme sopia esineestäsi alustavan hinnan vaihtokiellon aikana ja toteuttaa kaupat, kun esine on vaihdettavissa. Valitettavasti emme voi maksaa esineitä etukäteen.

Valitettavasti emme tällä hetkellä tee vaihtokauppoja. Emme myöskään myy esineitämme yksityishenkilöille.

Yritys -ja yhteisöasiakkaille : Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@cskeisari.fi

For business clients: Contact us by email at info@cskeisari.fi

Olemme ajaneet marginaalimme mahdollisimman alhaisiksi, kuitenkin jättäen kulujen jälkeen esinekohtaisen n. 2-5% katteen. Voittomarginaalimme on ajettu pieneksi, jotta voimme tarjota jokaiselle kilpailukykyiset hinnat.

Taso 1: Maksamme kaikista halutuimmista ja korkean kysynnän esineistä noin 85-90% Buff163-hinnastoista

Taso 2: Maksamme halvemmista, heikomman kysynnän ja likviditeetin omaavista esineistä noin 82-85% Buff163-hinnastoista.

Etsimme jatkuvasti niin kasvavia ja lupaavia yhteistyökumppaneita kuin myös kokeneempia konkareitakin. Tarjoamme CSKeisarilla sekä Affiliate- että Partner-yhteistöitä riippuen yhteistyökumppanin koosta. Yrityksille sekä yhteisöille räätälöimme sopivia yhteistyökokonaisuuksia. Affiliate-ohjelmaamme hyväksymme pienempiäkin sisällöntuottajia. Yhteistyökumppanuuksista lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tai jokin muu asia askarruttaa, oikean alakulman Chat-painikkeesta saat yhteyden asiakaspalvelijoihimme, jotka osaavat vastata skinien myyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme löydetystä tietoturva- ja turvallisuusaukosta palkkion. Mikäli löydät tietoturva-aukon tai sivuston haavoittuvaisuuden palveluistamme, raportoi tästä meille asiakaspalvelumme kautta, jolloin tarjoamme sinulle palkkion riippuen riskin suuruudesta ja laajuudesta. Pienistä näkymään liittyvistä tai visuaalisista bugeista, jotka eivät ole turvallisuusriskejä, emme tarjoa palkkiota. Arvostamme kuitenkin suuresti mikäli löydät kyseisen ongelman tai bugin ja ilmoitat tästä meille.