Usein kysytyt kysymykset

Miksi käyttää palveluamme?

CSKeisari tarjoaa turvallista ja nopeaa palvelua juuri sinulle! Hintatasomme ovat selvästi korkeimmalla vastaaviin “Instant-Cash” palveluihin verrattuna.

CSKeisari ajaa ennen kaikkea yhteisön etua. Tuemme useita nuoria sisällöntuottajia ja pyrimme jatkuvasti tuomaan mahdollisimman suurta lisäarvoa Suomen CSGO -yhteisölle.

 

Miksi CSKeisari perustettiin?

CSKeisarin perustaja ja toimitusjohtaja Pyry Lindholm perusti CSKeisarin 2021 keväällä huomattuaan hälyttävän kasvavan määrän huijauksia arvokkaampien esineiden kaupoissa. CSKeisarin pitkäaikaisena tavoitteena on kitkeä pois kaikki huijaaminen CS:GO-yhteisöstä, ja ensimmäinen askeleemme tätä kohti olikin luoda turvallinen alusta esineiden myynnille.

Myyntitoimeksiannon tekemisessä kestää alle minuutti! Myynti- tai välitystoimeksiannon voit tehdä aina oikeasta alakulmasta löytyvästä painikkeesta tai etusivuiltamme löytyvästä “Tee myyntitoimeksianto”-painikkeesta.

CSKeisari tarjoaa helpot sekä ennen kaikkea turvalliset kaupat esineistäsi. CSKeisarilta saat rahat helposti suoraan pankkitilillesi ilman ylimääräisiä piilokuluja. Olemme myös täysin suomalainen palvelu, joten käyttäessäsi palveluamme tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä sekä CS:GO-yhteisön sisällöntuottajia.

CSKeisariin luottaa yli 15 000 tyytyväistä asiakasta sekä meillä on yli 4 000 000 euron kauppahistoria. Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä luotettujen toimijoiden kuten HAVU:n kanssa kehittääksemme Suomen CS-skenen turvallisuutta. Asiakkaidemme palautetta voit lukea osoitteessa https://www.trustpilot.com/review/cskeisari.fi . Yli 99% asiakkaistamme suosittelee CSKeisaria.

Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Chat-painiketta ja tee tästä myyntitoimeksianto. Jätettyäsi myyntitoimeksiannon ohjaamme sinut yhdelle asiakaspalvelijoistamme, joka tekee tarjouksen esineistäsi jopa minuuteissa. Asioidessasi meillä arkisin klo 10-20 välillä saat vastauksen vain muutaman minuutin odotusajalla.

Miten kaupat tehdään:

  • Tee ensiksi myyntitoimeksianto oikeassa alakulmassa olevasta Chat-painikkeesta.
  • Tämän jälkeen asiakaspalvelijamme tekevät sinulle tarjouksen esineistäsi.
  • Saatuasi tarjouksemme voit hyväksyä, hylätä tai tehdä vastatarjouksen esineistäsi.
  • Päästyämme yhteisymmärrykseen hinnasta, asiakaspalvelijamme ohjaavat sinut läpi esineiden lähettämisen, jonka jälkeen varat lähetetään syöttämääsi tilinumeroon.

Tilitämme kaikki maksut asiakkaillemme aina kotimaisten tilisiirtojen kautta. Maksumme saapuvat suurimpaan osaan Suomen pankeista reaaliaikaisesti, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä, pankkikohtaisia poikkeuksia lukuunottamatta.

Skinien hinnoitteluun käytämme kiinalaista BUFF163-kauppapaikkaa, joka kuvastaa esineiden käteisarvoa tarkasti. Maksamme Buffin hinnastoista jopa 90%, joka Steam Market -hintoihin verratessa sijoittuu yleisesti n. 60-70% tarjouskantaan.

Välitysmyynti on kätevä vaihtoehto harvinaisempaa tai muuten vaikeasti hinnoiteltavaa esinettä myytäessä. Välitysmyynnissä CSKeisari myy esinettä puolestanne kattavalle määrälle erilaisia keräilijöitä, alustoja sekä yritysasiakkaitamme. Tällä tavalla saat esineestäsi parhaan mahdollisen hinnan riskeeraamatta esineen turvallisuutta. Välityspalkkiomme alkavat viidestä prosentista. Välitysmyyntitoimeksiannon voit tehdä samalla tavalla oikeassa alakulmassa olevasta Chat-painikkeesta. Valitse Chatbottimme vaihtoehdoista “Välitysmyyntipalvelu”. Asiakaspalvelijamme vastaavat välitysmyyntitoimeksiantoihin yhtä nopeasti kuin myyntitoimeksiantoihin!

Vastaanottaessasi esineen mm. laatikosta tai kolmannelta osapuolelta esineeseesi asetetaan 7 päivän vaihtokieltoon Steamin toimesta. Voimme sopia esineestäsi hinnan myös vaihtokiellon aikana ja toteuttaa kaupat, kun esine on vaihdettavissa.

Valitettavasti emme tällä hetkellä tee vaihtokauppoja. Emme myöskään myy esineitämme yksityishenkilöille.

Yritys-/yhteisöasiakkaille | For corporate clients: Ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@cskeisari.fi | Contact us by email at info@cskeisari.fi

Olemme ajaneet marginaalimme mahdollisimman alhaisiksi, kuitenkin jättäen kulujen jälkeen esinekohtaisen n. 4-5% voiton. Voittomarginaalimme on ajettu pieniksi, jotta voimme tarjota jokaiselle kilpailukykyiset hinnat.

  • 86-88% | Maksamme laadukkaista ja halutuimmista esineistä nyt entistäkin enemmän! Näihin kuuluvat pienen hinta vaihtelun sekä suuremman kysynnän omaavat puukot.
  • 85-86% | Maksamme normaaleista esineistä tämän 87-88%. Tähän kuuluvat mm. keskiverto ja pienemmän kysynnän omaavat esineet.
  • 83-85% | Maksamme 84-87%, mikäli esineesi on alle 100 euron rajapyykin tai jos sen arvo on epävakaa. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman suuren hinnan, mutta tietyissä esineissä meidänkin tulee olla varovaisia mahdollisen hinnanlaskun tai muun myyntiin vaikuttavan tekijän vuoksi.
  • 80-83% | Emme koskaan pyri tarjoamaan näin alhaista hintaa, mutta hyvin haastavissa ja todella vaikeasti jälleenmyytävistä esineistä joudumme tekemään tarjouksemme varoen, ettemme tee tappiollisia kauppoja.

Etsimme jatkuvasti niin kasvavia ja lupaavia yhteistyökumppaneita kuin myös kokeneempia konkareitakin. Tarjoamme CSKeisarilla sekä Affiliate- että Partner-yhteistöitä riippuen yhteistyökumppanin koosta, ja yrityksille sekä yhteisöille räätälöimme sopivia yhteistyökokonaisuuksia. Affiliate-ohjelmaamme hyväksymme pienempiäkin sisällöntuottajia. Yhteistyökumppanuuksista lisätietoa ja hakulomakkeen löydät täältä.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi tai jokin muu asia askarruttaa, oikean alakulman Chat-painikkeesta saat yhteyden asiakaspalvelijoihimme, jotka osaavat vastata skinien myyntiin liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme löydetystä tietoturva- ja turvallisuusaukosta palkkion. Mikäli löydät tietoturva-aukon tai sivuston haavoittuvaisuuden palveluistamme, raportoi tästä meille asiakaspalvelumme kautta, jolloin tarjoamme sinulle palkkion riippuen riskin suuruudesta ja laajuudesta. Pienistä näkymään liittyvistä tai visuaalisista bugeista, jotka eivät ole turvallisuusriskejä, emme tarjoa palkkiota. Arvostamme kuitenkin suuresti mikäli löydät kyseisen ongelman tai bugin ja ilmoitat tästä meille.