UKK

CSKeisari png logo 2 - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Käyttöehdot

 Viimeisin päiväys: 26.09.2023

 

YLEINEN TIETO

Nämä Käyttöehdot ovat lainpitävä sopimus sinun (sinä tai Käyttäjä), oikeussubjektin ja Arctic Virtual Trade Oy:n (CSKeisari.fi, CSKeisari, Me, Meidän, Sivusto, Sivu, Palvelu) välillä:

Arctic Virtual Trade Oy (CSKeisari.fi, CSKeisari, Me, Meidän, Sivusto, Sivu, Palvelu)

Y-tunnus: 3212263-5

Sädekuja 4,

16300, Orimattila, Suomi

EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen Sivustomme CSKeisari.fi tai muiden Palveluidemme käyttöä.

Nämä käyttöehdot ovat oikeudellisesti sitova sopimus, joka on tehty sinun (Käyttäjän) ja Arctic Virtual Trade Oy:n (CSKeisari.fi) välillä liittyen Sivustomme sekä muiden Palveluidemme käyttöön. (kollektiivisesti Sopimus)

Käyttämällä Sivustoamme sekä palveluitamme, joko Sivustollamme https://cskeisari.fi tai muutoin käyttämällä tarjoamiamme palveluita hyväksyt nämä Käyttöehdot sekä Tietosuojaselosteemme.

Käyttämällä Sivustojamme tai muutoin tarjoamiamme palveluita lupaat ja osoitat, että olet lukenut ja ymmärtänyt sekä olet oikeuskelpoinen. Sitoudut täten noudattamaan käyttöehtojamme täysimääräisesti.

CSKeisari.fi on internet alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden videopelilisenssien myymiseen (virtuaalinen pelisisältö, virtuaaliset esineet, virtuaaliset lisenssit, virtual licenses, virtual items). CSKeisari.fi ei ole osa tai yhteistyössä Valve Korporaation (Valve Corporation) tai minkään tämän yhteistyökumppanin (Affiliate) kanssa (kokonaisuudessaan Valve).

Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinulla ei ole lupaa käyttää Sivustoamme tai muuten palveluitamme ja sinun tulee lopettaa Sivuston sekä Palveludemme käyttö välittömästi.

Voimme päivittää näitä Käyttöehtoja koska tahansa. Viimeisin päivitys ilmaistaan Käyttöehtojen yläosassa ”Viimeksi muokattu”. Olet vastuussa ja velvollinen lukemaan Käyttöehtojen päivitykset. Jatkaessasi Sivustomme sekä Palveluidemme käyttöä osoitat lukeneesi, ymmärtäneesi sekä hyväksyneesi kaikki muutokset.

KELPOISUUS

Käyttääksesi palveluitamme sinun tulee olla vähintään 13-vuotias.

Käyttäjille, jotka ovat alle 18 vuotta:

Pyydä laillista huoltajaasi lukemaan ja hyväksymään nämä Käyttöehdot puolestasi ennen Sivustomme tai Palveluidemme käyttöä. Jatkaessasi Sivustomme käyttöä vahvistat ja hyväksyt ymmärtäneesi sekä hyväksyneesi nämä Käyttöehdot. Jos et hyväksy (tai laillinen huoltajasi tarvittaessa) Käyttöehtojamme, Sivustomme sekä Palveluidemme käyttö on ehdottomasti kiellettyä ja sinun tulee välittömästi poistua Sivustoltamme. Käyttämällä sivustojamme tai Palveluitamme lupaat ja takaat olevasi luonnollinen henkilö tai kirjallisen luvan saanut oikeussubjekti, kuka on yli 18-vuotias tai jonka laillinen huoltaja on hyväksynyt nämä Käyttöehdot.

Käyttämällä Palveluitamme sekä Sivustoamme, sinä ehdottomasti takaat, vahvistat ja valtuutat:

 1. Paikallisen lainsäädäntösi mukaisesti olet täysimääräisesti päätösvaltainen ja täten sopimuksenteko- / sopimuskelpoinen;
 2. Paikallisen lainsäädäntösi mukaisesti sinulla on lupa käyttää Palveluitamme ja Sivustoamme.
 3. Hyväksyt ja noudatat Käyttöehtojamme ja sovellettavaa lakia ja regulaatioita, etkä suorasti tai epäsuorasti käytä Palveluitamme tai Sivustoamme laittomiin tarkoituksiin tai aktiviteetteihin.
 4. Olet oikeudenmukainen haltija kauppaamillesi virtuaalisille esineille ja lisensseille, jotka ovat liitoksissa Steam käyttäjääsi.
 5. Omaat tarvittavan tietotason ostaa, myydä sekä vaihtaa virtuaalisia peliesineitä, lisenssejä ja muita virtuaaliesineitä. Ymmärrät niiden käytännön, vaihtamismekanismit sekä tähän liittyvät riskit ja rajoitukset liittyen mukaan lukien, mutta ei rajoitettu niiden ostamiseen, käyttämiseen, myymiseen sekä vaihtamiseen ja kannat kaiken vastuun ja riskin kaikkiin päätöksiisi käyttäessäsi Palveluitamme tai/ja Sivustoamme.

CSKeisari.fi (MEIDÄN) OIKEUDET

Tiedostat ja hyväksyt, että Meillä on oikeudet:

 1. Kieltäytyä kaikista tarjouksista, myynti tai- välitystoimeksiannoista.
 2. Ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin liittyen Käyttöehtojen selvään tai epäiltyyn rikkomiseen. Tarvittaviin toimenpiteisiin voi kuulua, mutta ei ole rajattu, Sivustomme tai Palvelujemme kieltäminen, rajoittaminen tai muuten käyttämisen estäminen.
 3. Muuttaa, lopettaa, kieltää, estää tai muutoin lakkauttaa Palvelumme, Sivustomme sekä kaikki sen sisältö ja ominaisuudet, ilman erillistä ennakkoilmoitusta.
 4. Tarjota mahdollisuuksia tai ominaisuuksia Sivustollemme tai Palveluihimme, ilman takuuta tai takausta sinulle.
 5. Peruuttaa kaikki virtuaalisten esineiden kaupat palauttamalla tästä maksetut rahat, jos tämä katsotaan erinäisten syiden osalta tarpeen.
 6. Estää, lopettaa sekä lakkauttaa käyttösi Sivustollamme sekä Palveluissamme ilman ennakkoilmoitusta, jos yksikään alla olevista ehdoista täyttyy:
 7. Sanktion saaneet nimet sekä mahdolliset luonnolliset ja oikeudelliset henkilöt, jotka toimivat yllä mainittujen henkilöiden puolesta, jotka on listattu kansainvälisillä sanktiolistoilla (EU, UN, OFAC jne.);
 8. Tehdä yhteistyötä julkisen, paikallisen sekä kolmansien osapuolien virkavallan kanssa täyttääksemme paikalliset lakivelvoitteemme sekä tutkiaksemme mahdollisia rikollisia toimia tai rikoksia. CSKeisari.fi sekä muut Palvelumme voivat luovuttaa virkavallan pyytämiä tai muutoin velvoittamia tietoja koskien laillisiin velvollisuuksiimme. CSKeisari.fi sekä Palvelumme ei ole vastuussa tämän tiedon mahdollisesta ilmoittamisesta yllä mainituille kolmansille osapuolille.
 9. Kysyä henkilöllisyystietojasi tai muita tietoja, noudattaaksemme paikallisia lakivelvoitteitamme sekä estääksemme mahdollista rahanpesua tai sen uhkaa.

HYVÄKSYTTÄVÄ KÄYTTÖ

Sivustomme Käyttäjänä sitoudut, että et:

 1. Virheellisesti esiinnyt tai muutoin tuo esille olevasi yhteistyössä kanssamme, jos et virallisesti ole yhteistyökumppanimme.
 2. Käytä Sivustoamme tavalla, joka paikallisen lainsäädäntösi mukaan ei ole sallittua.
 3. Käytä Sivustoamme tavalla, joka rikkoo Suomen lainsäädäntöä.
 4. Tuhoa, pyri tuhoamaan, tuota haittaa tai sabotoi Sivustoamme tai Palveluitamme.
 5. Kopioi Sivustomme sisältöä, tekstiä tai koodia kuten, mutta ei rajattu HTML, PHP, JavaScript, C++, C#, CSS.
 6. Käytä Sivustomme osia tai kohtia, jota Käyttäjän ei ole suunniteltu käyttävän.
 7. Tavoittele pääsyä ylläpito, turvallisuus tai muihin osiin Sivustoamme, joihin sinulle ei ole annettu oikeutta.
 8. Esiinny, matki tai imitoi ketään muita kun itseäsi.
 9. Käytä Sivustoamme tavalla, josta koituu tahallista tai tahatonta haittaa tai vahinkoa Sivustollemme, Palvelullemme tai muille Käyttäjille.
 10. Rasita, harhauta, huijaa tai petä Sivustoamme tai Palveluitamme.
 11. Kierrä, poista käytöstä tai lamauta Sivustomme turvallisuustyökaluja, protokollia tai muita ominaisuuksia.

PALAUTUKSET, PERUUTUKSET, HYVITYKSET

Kaikki kaupat, järjestelyt ja tapahtumat sekä muu Palvelumme käyttö on pitävää ja lopullista. CSKeisari.fi:ssä, Palvelussamme tai muutoin Sivustollamme tehdyt kaupat ja tapahtumat ovat lopullisia eikä niitä voi peruuttaa. Et myöskään ole oikeutettu hyvityksiin tai palautuksiin. EI PALAUTUKSIA TAI HYVITYKSIÄ.

MAKSUT JA KULUT

CSKeisari.fi suorittaa maksuja asiakkailleen tehdyistä kaupoista, mutta ei ole velvollinen vastaamaan mistään mahdollisista viiveistä tai tapahtumista, jotka ovat maksun välittäjäpalveluiden aiheuttamia tai näistä aiheutuvia.

Tehdessäsi tapahtumia tai kauppoja CSKeisari.fi:ssä tiedostat ja vakuutat, että olet mahdollisten maksuväylien kuten maksu käyttäjien, pankki korttien ja tilien omistaja tai valtuutettu käyttäjä.

CSKeisari.fi voi myös neuvotella ostosopimuksista mahdollisten kolmansien osapuolten puolesta heidän edustajanaan. Tällaisissa tapauksissa ostosopimusta Käyttäjän sekä Arctic Virtual Trade Oy:n välille ei synny.

Tehdessäsi tapahtumia tai kauppoja CSKeisari.fi:ssä tiedostat ja vakuutat, että sinulla on valtuudet ja tarvittavat oikeudet tehdä kauppoja virtuaalisista lisensseistä tai/ja virtuaalisista esineistä ja noudatat mahdollisten virtuaalisia esineitä tai virtuaalisia lisenssejä tarjoavien palveluiden käyttöehtoja sekä muita ehtoja. Emme ole vastuussa mahdollisista esineiden arvonmenetyksistä.

Olet vastuussa ja maksat kaikki kulut ja kustannukset, verot sekä muut maksut liittyen kaikkeen Sivustomme käyttöön, kauppojen tekemiseen tai muihin tapahtumiin. Olet vastuussa paikallisen lainsäädännön ja verotuksen noudattamisesta.

SUOJAAMINEN JA KORVAAMINEN

Palvelumme ja Sivustomme sekä kaikki näissä olevat ominaisuudet tarjotaan ”sellaisenaan” (”as is”), emme anna minkäänlaisia suoria tai epäsuoria takuita ja kumoamme kaikki takuut mukaan lukien kaikki esitetyt takuut Palvelumme kunnosta, myynnistä, käyttötarkoituksesta tai toiminnasta. Lisäksi emme takaa tai esitä mitään vakuuksia Palvelun tai materiaalin tai sen käytön tarkkuudesta, todennäköisistä tuloksista ja seurauksista tai luotettavuudesta liittyen Palveluihimme tai yhteistyökumppaneihin Palveluissamme tai Sivustollamme. Materiaalit sekä mahdolliset ominaisuudet Sivustollamme saattavat sisältää teknisiä, typografisia ja fotograafisia virheitä ja emme takaa tai vakuuta tietojen tai materiaalin oikeellisuutta, paikkaansa pitävyyttä tai ajantasaisuutta. Voimme tehdä muutoksia Palveluihimme, Sivustollemme sekä kaikkiin näiden sisältämiin materiaaleihin tai ominaisuuksiin milloin vain, ilman erillistä ilmoitusta. Emme kuitenkaan ole velvoitettuja korjaamaan näitä.

Sovellettavan lain nojalla olet korvausvelvollinen CSKeisari.fi:ä, sen lisenssin haltijoita, edustajia, edunsaajia, valtuutettuja, omistajia, virkamiehiä, työntekijöitä, edustajia, johtajia kohtaan, näissä määrin missä vahinkoa tai korvattavaa on syntynyt liittyen sinun osilta Palvelumme käyttöön, Sopimuksen rikkomiseen, virtuaalisten lisenssien tai virtuaalisten esineiden myymiseen.

VASTUUN RAJOITUS

CSKeisari.fi tai mikään sen yhteistyökumppaneista tai kolmansista osapuolista, jotka ovat vastuussa Palvelun tai/ja Sivustomme tuottamisesta ja ylläpitämisestä eivät ole vastuussa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingollisesta tai rangaistavasta vahingosta, jotka aiheutuivat (1.) Palvelujen tai Sivustomme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä. (2.) Virtuaalisten esineiden tai lisenssien ostosta, myynnistä tai niiden käytöstä.

Palvelumme sekä Sivustomme tarjotaan sellaisenaan, emmekä anna takuita tai ota vastuuta sen toimivuudesta, pysyvyydestä.

Emme ole vastuussa ja kannat kokonaisuudessaan vastuun kaikesta suorasta tai epäsuorasta Palvelujemme käyttöön liittyvästä vahingosta sekä mahdollisista arvonmenetyksistä.

Emme ole myöskään vastuussa mistään arvonmenetyksistä tai vahingoista liittyen Palveluidemme käyttämisen kieltämiseen.

Missään tilanteessa tai tapahtumassa CSKeisari.fi, Sivustomme tai Palvelumme, sen yhteistyökumppanit, toimittajat ja edustajat eivät ole vastuussa mistään tai minkäänlaisesta vahingosta (sisältäen, mutta ei rajoitettu, vahinkoihin liittyen datan, tiedon, tietojen, voiton tai muun rahan menetykseen tai häviämiseen tai/ja vahingoittumiseen tai näiden tapahtumiseen liittyen palvelu katkokseen) liittyen Sivustomme tai Palvelumme käyttöön tai kyvyttömyydestä käyttää vaikka Palvelumme tai Palvelumme edustaja on saanut tästä tiedon, joko suullisesti tai kirjallisesti liittyen mahdolliseen yllämainittuun vaaraan.

Sivustomme sisältää linkkejä ja ohjauksia toisille kolmansien osapuolien sivustoille. Emme ole vastuussa materiaalista sekä mahdollisista palveluista, joita nämä kolmannet osapuolet toimittavat tai tarjoavat. Emme ole myöskään vastuussa minkään tämän tiedon tai materian paikkaansa pitävyydestä emmekä suosittele, tue tai vakuuta näitä palveluita, tietoja tai sivustoja. Käytä kaikkia näitä sivustoja, linkkejä ja kolmansia osapuolia oman harkintasi alaisesti.

NOUDATETTAVA LAKI

Kaikki väitteet ja vaatimuksen liittyen CSKeisari.fi:in tai muutoin Palveluumme tulee olla Suomen lainsäädännön päätöksen ja noudattamisen alaisia.

Any claim relating to CSKeisari.fi, (Palveluumme tai Sivustoomme), Arctic Virtual Trade Oy shall be governed by the laws of the Finland without regard to its conflict of law provisions.

YHTEYSTIEDOT JA LISÄEHDOT

Palvelupyyntöihin, asiakaspalveluun tai kiistoihin liittyen voit olla yhteydessä Meihin sähköpostitse osoitteeseen info@cskeisari.fi . Niissä määrin missä mahdollista, pyrimme neuvottelemaan Käyttäjän kanssa liittyen myymiseen Sivustollamme tai liittyen mahdollisiin kiistoihin tai ongelmiin.