UKK

yhteistyökumppaniksi?

Yhteistyöt ja sponsorointi

CSKeisari on jatkuvasti mukana Suomi CS -skenen kehittämisessä sekä tukemisessa ja tästä syystä sponsoroimmekin nuoria ja innokkaita sisällöntuottajia sekä kokeneempia konkareitakin. Me CSKeisarilla etsimme myös jatkuvasti yritys- ja yhteisökumppanuuksia.

Tarjoamme CSKeisarilla sekä Affiliate- että Partner-yhteistöitä riippuen yhteistyökumppanin koosta ja referensseistä. Yrityksille, yhteisöille sekä organisaatioille räätälöimme mielellämme sopivia yhteistyökokonaisuuksia.

Me CSKeisarilla emme ole se vanhoillinen korporaatio koneisto, vaan pyrimme aina tuottamaan mahdollisimman joustavan ja molemmin puolin erinomaisen ratkaisun.

Affiliate -ohjelmamme on suunnattu pienemmille ja aloittaville sisällöntuottajille ja yhteisöille. Affiliate -ohjelmassa sinulla on mahdollisuus tienata skinejä tai rahaa meille ohjaamistasi kaupoista oman Affiliate koodin tai maininnan avulla.

Affiliate -ohjelmaamme ei ole tarkkoja reunaehtoja, joten haku tähän on auki audienssin koosta riippumatta.

Partner -ohjelmamme antaa erinomaisen mahdollisuuden yhteistyökokonaisuuteen, jossa rahallisen tai skineinä saatavan korvauksen lisäksi pääset mukaan kehittämään ja olemaan osana skenen kehitystä. Partner -ohjelmamme mahdollistaa omien media-alustojemme myötä Partnereillemme huomattavaa lisänäkyvyyttä sekä audienssin kasvua.

Partner -ohjelmamme reunaehdot sisällöntuottajille:

  • Youtube: Yli 2000 tilaajaa TAI 1000 näyttökertaa per video.
  • Twitch: Yli 1000 seuraajaa TAI n. 3000+ uniikkia katsojaa kuukaudessa TAI n. 20+ samanaikaista katsojaa per live-lähetys.
  • Twitter/IG/Snapchat: Yli 3000 seuraajaa
  • TikTok: 3000 seuraajaa TAI aktiivisesti yli 3 000 näyttökertaa per video 
  • Nettisivut: 3000 uniikkia kävijää kuukausittain

Voimme tehdä poikkeuksia tietyissä tapauksissa, joten mikäli jokin reunaehto ei täysin täyty, voit silti jättää hakemuksen Partner -ohjelmaamme hyvin perusteltuna.

Olitpa pienen kuin suurenkin Discord palvelimen omistaja, Facebook ryhmän ylläpitäjä tai legendaarisen keskustelulaudan toimihenkilö me CSKeisarilla teemme jatkuvasti erilaisia kumppanuuksia. 

Jätä hakemus ja keskustellaan yhdessä miten saamme tuotua palvelumme yhteisöösi ja sinulle lisätuloja kumppanuudesta.

Sponsoroimme sekä olemme myös osana turnaus- ja tapahtumakokonaisuuksia. Voit hakea CSKeisarin sponsorointia tai yhteistyötä näiden tiimoilta alla olevan hakemuksen avulla. Muistathan esitellä haettavan tapahtuman tai turnauksen perusteellisesti ja sisällyttää arvioidut kävijämäärät sekä muut statistiikat.

Lainaamme yhteistyökumppaneillemme  puukkoja, hanskoja ja peliskinejä mikäli erillisesti sovittu. Mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa teitä, mainitkaa tästä alla olevassa hakemuksessa.

Contact Form (#5)

Ota meihin yhteyttä!

Mikäli jokin jäi epäselväksi hakemusprosessista tai sinulla on muuta kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä!