Kuinka tehdä hyppyheitto bind CS2:ssa

Kuinka tehdä hyppyheitto bind CS2:ssa Thumbnail

CS2-pelaajille, jotka haluavat hioa pelitaitojaan, hyppyheitto bindin hallitseminen on pelin kannalta merkittävä etu. Tämä tekniikka mahdollistaa kranaattien tarkan ja johdonmukaisen heittämisen, ilman riskiä epäonnistumisesta, mikä tekee siitä arvokkaan taidon kilpailullisessa pelaamisessa. Tässä oppaassa käymme läpi vaiheet hyppyheitto bindin asettamiseksi CS2:ssa.

Hyppyheitto Bindin Ymmärtäminen

Hyppyheitto bind on komento, jonka pelaajat voivat syöttää CS2:n konsoliin automatisoidakseen hypyn ja kranaatin heittämisen yhdellä näppäimen painalluksella. Tämä varmistaa, että kranaatit laskeutuvat samaan kohtaan, mikä on ratkaisevan tärkeää.

Hyppyheitto Bind: Vaihtoehto 1 – Konsolikomento + Alias

Yksi tapa asettaa hyppyheitto bind on käyttämällä konsolikomentoa yhdessä aliaksen kanssa. Alias on käytännössä pikakomento, joka mahdollistaa useiden komentojen suorittamisen yhdellä syötteellä. Näin se asetetaan:

Vaihe 1: Ota Kehittäjäkonsoli Käyttöön

Varmista ensin, että kehittäjäkonsoli on otettu käyttöön CS2-asetuksissasi. Voit tehdä tämän menemällä pelin asetuksiin ja ottamalla konsolin käyttöön peli-välilehdeltä.

Vaihe 2: Avaa Konsoli ja Luo Alias

Avaa seuraavaksi kehittäjäkonsoli painamalla tilde (~) näppäintä. Syötä sitten seuraavat komennot:

bind "NÄPPÄIMESI" "+jumpthrow"
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"
alias "-jumpthrow" "-jump"

Korvaa “NÄPPÄIMESI” näppäimellä, jolle haluat määrittää hyppyheitto bindin. Tämä komentosarja luo aliaksen, joka suorittaa hypyn ja heiton samanaikaisesti.

Vaihe 3: Suorita Bind

Aliaksen asettamisen jälkeen olet valmis käyttämään hyppyheitto bindiä pelissä. Paina vain määrittämääsi näppäintä, ja hahmosi hyppää ja vapauttaa kranaatin hypyn huipulla.

Hyppyheitto Bind: Vaihtoehto 2 – Autoexec Konfiguraatio

Vaihtoehtoisesti voit asettaa hyppyheitto bindin autoexec.cfg-tiedoston kautta. Tämä menetelmä varmistaa, että bindi otetaan automaattisesti käyttöön joka kerta, kun käynnistät CS2:n.

Autoexec-tiedoston Luominen

Jos sinulla ei vielä ole autoexec.cfg-tiedostoa, sinun on luotava sellainen CS:GO:n asennuspolun cfg-kansioon. Luo yksinkertaisesti uusi teksti-tiedosto, nimeä se “autoexec.cfg”, ja avaa se muokkausta varten. Löydät CS2 asennussijainnin helposti Steamin kautta:

Lisää Hyppyheitto Bind Autoexeciisi

Lisää autoexec.cfg-tiedostoosi samat komennot, jotka on esitetty konsolikomentomenetelmässä:

bind "NÄPPÄIMESI" "+jumpthrow"
alias "+jumpthrow" "+jump;-attack"
alias "-jumpthrow" "-jump"

Muista korvata “NÄPPÄIMESI” haluamallasi näppäimellä. Tallenna tiedosto, ja bindi suoritetaan automaattisesti joka kerta, kun käynnistät CS2:n.

Yhteenveto

Hyppyheitto bindin asettaminen CS2:ssa voi merkittävästi parantaa kranaatinheittojesi tarkkuutta ja johdonmukaisuutta, antaen sinulle etulyöntiaseman kilpailullisissa otteluissa. Olipa valintasi asettaa se konsolikomentojen kautta tai autoexec.cfg-tiedoston kautta, tämän tekniikan hallitseminen on askel kohti CS2-pelisi kehittämistä.

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »