Top 3 Kalleinta Counter Strike-esinettä

Top 3 kalleinta counter strike skiniä

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) ja sen seuraaja CS2 ovat tunnettuja paitsi intensiivisestä toiminnastaan mutta myös ainutlaatuisesta ja arvokkaasta peliesineiden kauppajärjestelmästään. Pelien keräilyesineet ovat nostaneet virtuaalisen keräilyn uudelle tasolle, ja tietyt esineet ovat saavuttaneet hämmästyttäviä markkina-arvoja. Tässä artikkelissa keskitymme kolmeen kalleimpaan esineeseen, jotka ovat herättäneet pelaajayhteisön huomion niiden harvinaisuuden ja markkina-arvon vuoksi.

1. Karambit Case Hardened Blue Gem, Pattern #387

  • Arvioitu arvo: Yli 1.5-2 miljoonaa dollaria
  • Erityispiirteet: Tämä erityinen Karambit-veitsi on Counter Strike:n arvokkain esine. Karambit Case Hardened-esineitä on useita, mutta olemassa on vain yksi Factory New #387 “Patternilla.” Skinin omistajalle tarjottiin 1.5 miljoonaa dollaria (noin 1.2 miljoonaa euroa) vuonna 2021, mutta hänen mielestä tarjous oli liian alhainen ja kieltäytyi.
  • Esine erottuu ainutlaatuisen sinisen värinsä ansiosta, joka peittää suurimman osan veitsen pelipuolesta, tämä tekee siitä erittäin halutun keräilijöiden keskuudessa​​​​. Karambit-veitset ovat tunnettuja niiden ainutlaatuisista animaatioista ja tyylikkäästä muotoilusta, ja Blue Gem -malli nostaa tämän erityislaatuisuuden aivan uudelle tasolle.

2. Souvenir AWP Dragon Lore

  • Arvioitu arvo: +200 000 dollaria
  • Erityispiirteet: Souvenir AWP Dragon Lore on yksi CS2-pelin halutuimmista esineistä. Sen arvo kohoaa erityisesti Souvenir-versiona, joka on saatavilla vain tietyistä Souvenir-laatikoista, jotka olivat saatavilla suurten turnausten aikana useita vuosia sitten.
  • Sen ulkoasussa on yksityiskohtainen lohikäärmeteema, joka tekee siitä paitsi visuaalisesti vaikuttavan myös erittäin himoitun keräilykappaleen. Sen harvinaisuus ja esteettinen vetovoima ovat tehneet siitä legendan pelaajien keskuudessa. Hinnan arviointi näin harvinaiselle esineelle on hyvin vaikeaa, sillä tämän kaltaisia esineitä vaihdellaan harvoin ja vaihtohinta ei ole aina julkista tietoa. Kuitenkin kirjoitushetkellä halvin myynnissä oleva FN Souvenir Dragon Lore on listattu 437 000 euron hintaan.

3. AK-47 Case Hardened Blue Gem

  • Arvioitu arvo: +100 000 dollaria
  • Erityispiirteet: AK-47 Case Hardened Blue Gem on listan toinen esimerkki kyseisestä skinistä, tällä kertaa vain eri aseessa. Tämä “Blue Gem” -kuviointi tekee siitä halutun keräilijöiden ja pelaajien keskuudessa. Aseen arvoa on erittäin hankala arvioida, samoista syistä kun Dragon Lore:n, mutta hyväkuntoisena esineen arvo nousee helposti päälle sadan tuhannen dollarin. Oisimme voineet listata kyseisen esineen jopa toiseksi tällä listalla, sillä yksi AK-47 Blue Gem myyntiin viime vuonna 400 000 dollarin hintaan. Kyseessä oli Stat Trak, Minimal wear-kuntoinen yksilö, johon oli kiinitetty neljä Katowice 2014 Titan (Holo) tarraa. Yksittäisen tarran hinta kirjoitushetkellä on päälle 70 000 dollaria.

Nämä esineet ovat esimerkkejä siitä, miten virtuaaliset esineet voivat saavuttaa huomattavaa arvoa ja merkitystä yhteisön keskuudessa. Ne edustavat pelin keräilykulttuurin huippua ja ovat osoitus siitä, kuinka virtuaaliset esineet voivat saavuttaa suuren arvon ja tulla keräilykohteiksi. Niiden arvo voi vaihdella markkinatilanteen ja kysynnän mukaan, mutta niiden asema CS2:n maailmassa on kiistaton.

Suositut

CS2 Float-opas

Mitä Float tarkoittaa? Float-arvot CS2-skineissä kertovat esineen kulumisesta ja kuntoluokasta. Vaihdellen 0:sta 1:een, mitä lähempänä arvo on 0:aa, sitä vähemmän naarmuja ja kulumista aseessa on.

Lue Lisää »

CS:GO/CS2 skinit ja niiden myynti

CS:GO/CS2 skinit ovat varmasti monelle tuttuja, mutta käydään tässä blogissa läpi myös uudemmille pelaajille kontekstia skineistä, niiden myynnistä ja myyntiin liittyvistä vaaroista. CS2 Skinit Counter-Strike

Lue Lisää »