Bhop komennot CS2

bhop komennot CS2 Thumbnail
Kehittäjäkonsolin käyttöönotto

Ennen Bhop-komentojen syöttämistä sinun on ensin otettava kehittäjäkonsoli käyttöön CS2:ssa. Tämä voidaan tehdä siirtymällä pelin asetusvalikkoon:

  1. Avaa päävalikko ja valitse ‘Asetukset’.
  2. Siirry ‘Peli Asetukset’ -kohtaan.
  3. Etsi ‘Kehittäjäkonsoli’ -vaihtoehto ja aseta se ‘Kyllä’-asentoon.
Kehittäjäkonsoli asetus
Kuinka saada konsoli päälle

Konsolin ollessa käytössä, voit avata sen milloin tahansa painamalla tilde-näppäintä (~) näppäimistölläsi. (näppäin ykkösen vasemmalle puolella)

Nopeiden Bhop-komentojen aktivoiminen Optimoidaksesi Bhop-suorituskykysi, syötä seuraava komentosarja konsoliisi:

sv_cheats 1; sv_enablebunnyhopping 1; sv_maxvelocity 7000; sv_staminamax 0; sv_staminalandcost 0; sv_staminajumpcost 0; sv_accelerate_use_weapon_speed 0; sv_staminarecoveryrate 0; sv_autobunnyhopping 1; sv_airaccelerate 2000

Tämä komentosarja määrittää erilaisia pelimekaniikkoja helpottamaan nopeampaa ja tehokkaampaa Bhoppausta. Muista, että näiden komentojen aktivoiminen vaatii huijausten olemisen päällä, mikä on mahdollista vain mukautetuissa peleissä. Käytä näitä asetuksia harjoitellaksesi ja hallitaksesi Bhop-taitojasi CS2:ssa!

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »