Kuinka poistaa botit CS2

How to kick bots CS2 thumbnail

Bottien potkiminen CS2:ssa voi olla tarpeellista monista syistä, kuten tilan tekeminen ystävillesi tai halu harjoitella yksin. Tässä on suoraviivainen opas botien potkimiseen pelistä:

Vaihe 1: Ota Kehittäjäkonsoli käyttöön

Ennen kuin voit alkaa komentaa botteja poistumaan pelistäsi, tarvitset pääsyn Kehittäjäkonsoliin. Se on porttisi lukuisiin pelin sisäisiin komentoihin ja mukautuksiin. Jos et ole vielä ottanut Kehittäjäkonsolia käyttöön, voit tehdä sen menemällä pelin asetuksiin, etsimällä peli-välilehden ja vaihtamalla Kehittäjäkonsolin asetuksen “Kyllä” -asentoon.

Vaihe 2: Avaa Kehittäjäkonsoli

Kehittäjäkonsolin ollessa käytössä, voit avata sen painamalla tilde-näppäintä (~) – joka löytyy yleensä escape-näppäimen alapuolelta näppäimistölläsi. Sen painaminen pelin aikana avaa komentorivi-ikkunan, joka on valmis vastaanottamaan syötteesi.

Vaihe 3: Käytä Kick-komentoa

Nyt, kun konsoli on auki, on aika antaa komentosi. Bottien poistamiseksi voit käyttää seuraavia komentoja tarpeesi mukaan:

Jos haluat potkia kaikki botit pelistä, kirjoita bot_kick ja paina enter. Tämä komento poistaa kaikki botit molemmista joukkueista, jättäen serverisi tyhjäksi.
Jos haluat poistaa botit tietyltä puolelta, voit käyttää bot_kick t potkiaksesi kaikki terroristipuolen botit tai bot_kick ct poistaaksesi heidät vastapuolen puolelta. Tämä on kätevää erityisesti, jos haluat harjoitella tiettyjä skenaarioita tai tarvitset epätasaisen joukkuejaon jostain syystä.

Lisävinkkejä

Vaikka bottien potkiminen on suoraviivaista, tässä on pari lisävinkkiä CS2-kokemuksesi parantamiseksi:

Säädä Bottien Vaikeustasoa: Jos harjoittelet ja silti haluat jonkin tason vastustusta, voit säätää bottien vaikeustasoa potkimisen sijaan. Käytä komentoa bot_difficulty [0-3], missä 0 on helpoin ja 3 vaikein.
Lisää Botit Takaisin: Jos olet potkinut botit ja haluat lisätä ne takaisin peliin, voit käyttää komentoa bot_add satunnaiselle botille, bot_add_t terroristibotille tai bot_add_ct vastapuolen botille.


Toivottavasti tästä oli apua savuharjoittelusi rauhassa jatkamiseen!

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »

CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat, Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän

Lue Lisää »