CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Neymar Jr:n CS2 Skinikokoelma: Katso Jalkapallotähden Kalleimmat Aarteet

Neymar Jr:n tavaraluettelon arvo-thumbnail

Jalkapallon supertähti Neymar Jr on tunnettu paitsi kentällä esitettävistä taidoistaan, myös intohimostaan esportsiin, erityisesti Counter-Strike 2-peliin. Neymar ei ainoastaan nauti pelin pelaamisesta, vaan hänellä on myös vaikuttava kokoelma pelin sisäisiä esineitä, tai “skinejä”, jotka ovat usein harvinaisia ja arvokkaita. Tässä blogissa tarkastelemme joitakin Neymarin kokoelman kalleimpia skinejä ja niiden markkina-arvoa.

Paljonko Neymar:in skinikokoelma maksaa?

Ottaen huomioon Neymar Jr:n kokoelman laajuuden ja sen, kuinka paljon esineistä on ultra-harvinaisia, on tarkkaa lukemaa kokoelmalle hankala sanoa. Mutta on turvallista sanoa että kokoelma on lähes 200 000€ arvoinen. Pitää kuitenkin pitää mielessä, että Neymar ei suinkaan ole kuluttanut näin paljon rahaa “pixeleihin”, sillä esineitä voidaan ajatella tietynlaisena sijoituksenkohteena, jotka voidaan myydä myöhemmin eteenpäin.

Neymar Jr:n kalleimmat esineet

Neymarin tavaraluettelo on täynnä erittäin näyttäviä (ja hintavia) esineitä, ja näistä voisi kertoa vaikka kuinka paljon, mutta tässä top 5 kalleimmat esineet ja niiden nykyiset markkinaarvot:

#5 AK-47 | Wild Lotus – 10 000€

Kyseinen esine on yksi pelin näyttävimmistä ja kallemmista esineistä, mutta Neymar:n kokoelmassa se pääsee juuri ja juuri parhaan viiden joukkoon 10 700€ hintalapulla

#4 StatTrak M4A4 | Howl – 12 000€

Howl on yksi hienoimmista, ellein hienoin M4A4-skini ja pelin ainoa Contraband-kategorian esine, ei siis ihme että hinta on näin korkea, varsinkin kun ottaa huomioon esineen olevan StatTrak ja Factory New-kunnossa.

#3 Sport Gloves | Vice – 16 000€

Et ihan heti löydä hanskoja jotka maksavat auton verran, mutta tässä ne ovat. Nämä kirkkaan väriset ja näyttävät Vice:t sopivat Neymar Jr:n kokoelmaan kuin nyrkki silmään, sillä ne ovat näyttävät, harvinaiset ja ilman muuta kalliit.

#2 M9 Bayonet | Case Hardened – 35 000€

Nyt aletaan pääsemään asiaan, koska listan kaksi parasta esinettä hyppäävät ihan omalla tasolleen hintaluokassa, ja harvinaisuudessaan. Vastaavalla “patternilla” olevia M9 Case Hardened-esineitä on olemmassa vain 14 kappaletta koko maailmassa, ja näistä vain kahdeksan on yhtä hyvässä, tai paremmassa kuntoluokassa kun Neymar Jr:n yksilö

#1 AK-47 | Case Hardened – 50 000€

Tässä se sitten on, kokoelman helmi. Pelkkä kultainen tarra aseen kyljessä on 500€ arvoinen, mutta se ei suuresti vaikuta esineen hintaan kun puhutaan kymmenistä tuhansista euroista. Kyseessä on siis AK-47 Case Hardened “Blue Gem” tämä tarkoittaa sitä, että aseessa on enemmän sinistä oikeassa paikassa kuin muissa patterneissa ja tätä keräilijät haluavat.

Miksi Neymar Sijoittaa CS2 Skineihin?

Neymarin kiinnostus CS2:n skineihin ei ole pelkästään harrastus, vaan myös tapa investoida ja osoittaa tukensa esports-yhteisölle. Kuten monet muutkin julkkikset ja urheilijat, Neymar näkee skineissä paitsi esteettisen arvon myös mahdollisuuden sijoittaa johonkin, joka tuo iloa ja jännitystä hänen vapaa-aikaansa.

Skinit ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon keräilykohteina, ja niiden arvo voi kasvaa merkittävästi ajan myötä. Neymarin kaltainen julkkis omistamassa näitä esineitä tuo lisää näkyvyyttä ja arvoa niin CS2-pelille kuin esports-maailmalle yleisesti.

Counter-Strike 2 jatkaa kasvuaan suosittuna esports-pelinä, ja sen ympärille rakentuva kulttuuri, kuten skinit, tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia niin pelaajille kuin keräilijöillekin. Neymarin kaltaiset julkkikset ovat osoitus siitä, miten peli ylittää perinteiset urheilu- ja viihderajat, luoden uusia yhteyksiä eri alojen ja kulttuurien välille.

Suositut

Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

Lue Lisää »
Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka

Lue Lisää »