CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

CS2:n Tuore Päivitys: Käyttäjäystävällisiä Parannuksia Jokaiselle Pelin Osalle

CS2 päivitys, laajasti parannuksia - Thumbnail

Vasenkätisille Hyviä Uutisia!

Counter-Strike 2 tuo pelaajille mahdollisuuden vaihtaa aseiden kätisyyttä pelin aikana. Asetuksista voi valita suosikkikätisyyden, ja kesken kierroksen kätisyyden vaihto onnistuu nyt näppäimellä H. Tämä muutos on erityisen tervetullut uudistus pelaajille, jotka haluavat mukauttaa pelikokemustaan entistä paremmin.

Ostovalikko Uudistuu

Ostovalikossa näkyy nyt seuraavan kierroksen vähimmäisrahasumma, joka auttaa pelaajia tekemään taloudellisia päätöksiä ostaa tai säästää varusteita. Lisäksi uusi ‘Pudonneet Aseet’ -paneeli mahdollistaa pudonneiden aseiden nopean ja suoran poiminnan ostovyöhykkeellä.

CS2:n uusi ostovalikko - CSKeisari.fi
Kuva Valven blogipostauksesta

HUD ja Käyttöliittymä Saavat Lisäyksiä

Grenade line-up retikkelit ilmestyvät nyt viiveellä kranaatin pinin vedon jälkeen, ja pelaajat voivat säätää viivettä itse. Uusi Radar Map Alternate Zoom -asetus ja pikanäppäin Toggle Radar Zoom mahdollistavat zoomaustason vaihtamisen pelin aikana, mikä helpottaa navigointia savun läpi.

Video Grenade line-up retikkelistä. Valven blogista.

Karttapäivitykset

Aktiivisessa karttaryhmässä Overpass on korvattu Dust II:lla, ja monia muita karttoja on päivitetty merkittävästi, kuten Inferno, jossa on poistettu useita rakennuksia ja esteitä paremman pelattavuuden saavuttamiseksi.

Infernon middle

Kokeile Itse Uusia Muutoksia

Päivitys kutsuu pelaajia kokeilemaan uusia ominaisuuksia ja muutoksia niin kilpailullisissa otteluissa kuin harjoituspeleissä ystävien kanssa. CS2 jatkaa kehittymistään, ja tämä päivitys parantaa pelikokemusta monin tavoin.

Lue tarkemmat päivitystiedot ja tutustu kaikkiin uudistuksiin Valven julkaisutiedoista.

Suositut

Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

Lue Lisää »
Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka

Lue Lisää »