CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

CS2: Miten harjoitella savuja – Opas helppokäyttöisiin harjoitusasetuksiin

CS2 Miten harjoitella savuja helposti.

Counter-Strike 2:ssa (CS2:ssa) savukranaattien harjoittelu on tehty entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Pelissä on mahdollisuus aktivoida kätevästi tarvittavat asetukset jo ennen harjoitusottelun alkua. Tässä blogissa käydään läpi, kuinka voit helposti asettaa kranaattikameran, loputtoman lämmittelyn ja loputtomat ammukset CS2:ssa.

Kranaattikameran ja harjoitusasetusten aktivoiminen

Kranaattikamera on erinomainen työkalu, kun haluat nähdä tarkasti, minne heittämäsi savukranaatit päätyvät. CS2:ssa voit helposti ottaa tämän ja muut hyödylliset harjoitusasetukset käyttöön seuraavasti:

  1. Käynnistä CS2 ja siirry pelivalikkoon.
  2. Valitse ‘Play’ ja sieltä ‘Practice’.
  3. Pelivalikosta löytyy asetuksia, kuten ‘Grenade Camera’, ‘Infinite Ammo’ ja ‘Infinite Warmup’, jotka voit aktivoida ennen pelin alkua. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse syöttää erillisiä komentoja pelin aikana.

Nämä asetukset takaavat, että voit harjoitella rauhassa ilman, että sinun täytyy huolehtia ammusten loppumisesta tai pelin alkamisesta kesken kaiken. Lisäksi asetukset varmistavat, että harjoitusalueelle ei ilmesty botteja häiritsemään.

Harjoittelun hyödyntäminen

Kun asetukset on aktivoitu, olet valmis aloittamaan. Voit etsiä valmiita line-uppeja esimerkiksi CSNades.gg-kaltaisilta sivustoilta, tai monista Youtube/Tiktok videoista. Kranaattikameran avulla voit seurata heittojesi tarkkuutta reaaliajassa, ja loputtoman ammuksen ansiosta voit keskittyä erilaisten heittotekniikoiden harjoitteluun ilman huolta nadejen loppumisesta.

CS2 tarjoaa nämä työkalut suoraan käyttöliittymästään, mikä tekee harjoittelusta entistä sujuvampaa ja mielekkäämpää. Tämä on erinomainen tapa kehittää taitojasi savukranaattien käytössä, joka on keskeinen osa taktista pelaamista CS2:ssa.

Harjoittelu tekee mestarin, ja CS2:n uudet harjoitusasetukset tekevät tästä sanonnasta totta. Hyödynnä näitä työkaluja parantaaksesi pelitaitojasi ja tullaksesi kokeneemmaksi CS2-pelaajaksi.

Suositut

Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

Lue Lisää »
Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka

Lue Lisää »