CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

Kuinka Näyttää FPS Counter-Strike 2:ssa – Helppo Opas

Miten saada FPS näkyviin CS2, How to show FPS in CS2

Counter-Strike 2:ssa FPS:n (Frames Per Second) seuraaminen voi auttaa ymmärtämään pelisi suorituskykyä reaaliajassa. Tämä nopea opas käy läpi kaksi suoraviivaista menetelmää FPS:n näyttämiseksi, varmistaen sujuvamman pelikokemuksen.

1. Uuden “Telemetria” Asetusten Käyttäminen

Counter-Strike 2 on tuonut käyttäjäystävällisemmän tavan pitää silmällä suorituskykymittareitasi, mukaan lukien FPS, sen “Telemetria” asetusten kautta.

  Vaiheet:

  Avaa Peliasetukset: Käynnistä Counter-Strike 2 ja siirry pelin asetuksiin napsauttamalla yleensä kotinäytön oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.

  Pääsy Telemetria-asetuksiin: Asetusvalikossa etsi ja valitse “Telemetria” vaihtoehto. Tämä osio on suunniteltu erityisesti suorituskyvyn seurantaan.

  Ota FPS-näyttö Käyttöön: Etsi FPS-näytön vaihtoehto ja kytke se päälle.

  2. Steam Asetusten Kautta

  Niille, jotka eivät halua näprätä pelin sisäisiä asetuksia, Steam tarjoaa globaalin vaihtoehdon näyttää FPS kaikissa peleissä, mukaan lukien Counter-Strike 2.

   Vaiheet:

   Siirry Asetuksiin: Steam overlay:ssä tai itse Steam-sovelluksessa mene “Asetukset”

   This image has an empty alt attribute; its file name is steamsettings.png

   Siirry Pelin Aikaisiin Asetuksiin: Etsi asetusvalikosta “Pelin Aikana” osio.

   Ota FPS-laskuri Käyttöön: Täällä löydät vaihtoehdon näyttää FPS-laskuri peleissä. Voit valita sen sijainnin näytölläsi. Valitse mieltymyksesi, ja FPS näkyy seuraavan kerran, kun käynnistät pelin.

   Kumpikin menetelmä tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun FPS:n seurantaan Counter-Strike 2:ssa, auttaen sinua säätämään asetuksia optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja nauttimaan paremmasta pelikokemuksesta.

   Suositut

   Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

   Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

   Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

   Lue Lisää »
   Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

   CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

   Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka

   Lue Lisää »