CSKeisari logo white - Myy CS2 Skinit nopeasti - CSKeisari

CS2 Weapon Case 1 – Kaikki skinit

Kaikki Weapon Case 1 esineet - Arms Deal collection - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

Counter-Strike 2 (CS2) on yksi suosituimmista esports-peleistä maailmassa, ja sen kauppajärjestelmässä on merkittävä rooli pelin viehätyksessä. Pelin varhaisin aseiden skinikokoelmista on Arms deal collection, joka on saatavilla Weapon Case 1-laatikosta, joka julkaisiin elokuussa 2013. Tässä blogissa käymme läpi kaikki sen sisältämät skinit.

1. AK-47 | Case Hardened

Tämä skin on tunnettu sen metallisesta, “kovetetusta” ulkomuodosta, jossa siniset, violetit ja oranssit sävyt luovat uniikin ilmeen jokaiselle “Patternille”. Värien vaihtelu luo laajan valikoiman erinäköisiä yksilöitä.

Ak-47 Case Hardened - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

2. AWP | Lightning Strike

AWP Lightning Strike loistaa kirkkaalla violetilla ja sinisellä salamakuvioinnilla. Se on yksi kalleimmista ja näyttävimmistä AWP-skinneistä.

AWP Lighting Strike - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

3. Desert Eagle | Hypnotic

Hypnotic-skin tuo Desert Eagleen hypnotisoivan, spiraalimaisen kuvion, joka on toteutettu mustavalkoisena. Tyylikäs ja minimalistinen.

Desert Eagle Hypnotic - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

4. Glock-18 | Dragon Tattoo

Dragon Tattoo -skinissä on mustalla pohjalla punainen lohikäärmetatuointi. Simppeli mutta erottuva design tekee siitä suositun valinnan.

Glock-18 Dragon Tattoo - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

5. M4A1-S | Dark Water

M4A1-S Dark Water esittelee sumean, camo-tyyppisen kuosin, joka yhdistelee tummansinisiä ja mustia sävyjä. Taktinen ja hillitty ulkoasu.

M4A1-S - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

6. USP-S | Dark Water

Kuten M4A1-S:n vastaava skin, myös USP-S Dark Water käyttää tummaa vesiteemaa, tarjoten synkän ja ammattimaisen ilmeen.

USP-S Dark Water - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

7. MP7 | Skulls

MP7 Skulls -skin koristaa aseen pienen kokoisia pääkalloja vasten tummaa taustaa.

Mp7 Skulls - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

8. SG 553 | Ultraviolet

SG 553 Ultraviolet on yksinkertainen mutta tehokas skin, jossa on syvä violetti pohjaväri ja mustia yksityiskohtia. Yksinkertainen, mutta näyttävä.

SG 553 UItraviolet - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

9. AUG | Wings

AUG Wings -skinissä on siipikuvio, joka ulottuu koko aseen rungon yli. Kuvio on toteutettu hopeisella ja harmaalla, mikä antaa aseelle enkelimäisen ilmeen.

AUG Wings - Myy skinit helposti - CSKeisari.fi

Lopuksi

Weapon Case 1 tarjoaa laajan valikoiman ikonisia skinejä, aina tyylikkäistä sinisistä näyttäviin punaisiin. Olipa kyseessä sitten salamakuvioinen AWP tai tumma M4A1-S, jokaiselle löytyy jotakin tästä pelin vanhimmasta kokoelmasta.

Suositut

Esports 2013 Case - Kaikki Skinit - CSKeisari Blog thumbnail.

Esports 2013 Case – Kaikki Skinit

Esports 2013 Case on erikoislaatikko, joka julkaistiin Counter-Strike: Global Offensive -pelissä elokuussa 2013. Tämä oli ensimmäinen eSports-tyyppinen case, jonka tarkoituksena oli tukea eSports-tapahtumien palkintorahoja. Laatikko

Lue Lisää »