CSKeisari tauolla 4.4

Hyvät asiakkaat,

Pidämme CSKeisarilla taukoa skiniostoista hetkellisesti johtuen Steamin uusista päivityksistä. Uudet päivitykset rajoittavat skinialustojen toimintaa laajasti ja aiheuttavat epävarmuutta markkinoilla, jonka vuoksi myös meidän palvelumme on hetkellisesti katkoksella.

Palvelumme on toiminnassa taas mahdollisimman pian, tällä välin voit kuitenkin jättää myyntitoimeksiannon täysin normaalisti chättiimme ja palaamme yhteystietoihisi mahdollisimman pian, oletettavasti jo ihan muutaman päivän sisällä.

– CSKeisari Tiimi

Suositut

Kaikki puukko komennot CS2, miten saada puukko CS2

Kaikki CS2 puukko-komennot

Counter-Strike 2:ssa (CS2) pelikokemuksen mukauttaminen ulottuu puukkoihin, joita voit käyttää yksityisessä pelissä. Tässä on askel askeleelta opas, kuinka antaa itsellesi mikä tahansa puukko CS2:n yksityisottelussa.

Lue Lisää »
bhop komennot CS2 Thumbnail

Bhop komennot CS2

Kehittäjäkonsolin käyttöönotto Ennen Bhop-komentojen syöttämistä sinun on ensin otettava kehittäjäkonsoli käyttöön CS2:ssa. Tämä voidaan tehdä siirtymällä pelin asetusvalikkoon: Konsolin ollessa käytössä, voit avata sen milloin

Lue Lisää »